öğrencileri karşıya geçiren gence kamyonet çarptı

Zonguldak'ta, ilköğretim okulu öğrencilerini yolun karşısına geçirirken kamyonetin çarptığı üniversite öğrencisi ağır yaralandı.

öğrencileri karşıya geçiren gence kamyonet çarptı
öğrencileri karşıya geçiren gence kamyonet çarptı
GİRİŞ 30.05.2010 13:09 GÜNCELLEME 30.05.2010 13:09

Zonguldak'ta, ilköğretim okulu öğrencilerini yolun karşısına geçirirken kamyonetin çarptığı üniversite öğrencisi ağır yaralandı. Kaza anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

kamyonetin altında sürüklenen üniversite öğrencisi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü son sınıf öğrencisi Özlem Çubukluöz (22), bu sabah saatlerinde zaman zaman ziyaret ettiği Soğuksu Mahallesi'ndeki dershaneye geldi.

Dershanenin düzenlediği pikniğe gidecek olan ilköğretim okulu öğrencilerini binadan dışarıya çıkaran Çubukluöz, otobüse binmeleri için kontrollü şekilde yolun karşısına geçirdi.

Kendisi de yolu geçmeye çalışan Çubukluöz, Mustafa Çınar yönetimindeki 14 AP 495 plakalı kamyonetin çarpması sonucu aracın altında kalarak yaklaşık 3 metre sürüklendi.

Kamyonet, karşı yönden gelen Ertan Çelik idaresindeki 74 AR 170 plakalı otomobile çarparak durabildi.

112 Acil Servis ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Çubukluöz'ün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Sürücü Çınar, gözaltına alındı.

Bu arada, kazanın etkisiyle ilköğretim okulu öğrencilerinin korktuğu ve ağladığı görüldü, başka bir dershane öğrencisi olan ve kazayı camdan gören Merve Yavuzyılmaz'ın da sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Sürücü Çelik, gazetecilere, Çubukluöz'ün, öğrencileri yolun karşısına geçirdiğini belirterek, ''Son öğrenciyi geçirmesinin ardından hızlı gelen kamyon, Çubukluöz'ü altına alarak aracın altında sürükledi'' dedi.

Öte yanda, kaza anı, bir başka dershanenin öğrencilerinin, pikniğe giden öğrencilerin görüntülerini cep telefonlarına kaydettikleri sırada görüntüye yansıdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı