Manken Şebnem Schaefer adliyede

Manken Şebnem Schaefer, bazı internet sitelerinde fotoğraflarının ve isminin izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle yürütülen soruşturmayla ilgili bilgi almak için adliyeye geldi.

Manken Şebnem Schaefer adliyede
Manken Şebnem Schaefer adliyede
GİRİŞ 14.08.2012 16:37 GÜNCELLEME 14.08.2012 16:37

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatı Ruken Özdemir ile gelen Schaefer, bir süre önce yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Zamanis ile görüşmek istedi. Schaefer, Zamanis'in yerinde olmaması nedeniyle görüşmeyi gerçekleştiremedi.

Adliyeden ayrılırken basın mensuplarına açıklama yapan Schaefer, fotoğraflarının ve isminin bazı internet sitelerinde kendisinden izin alınmadan kullanıldığı gerekçesiyle daha önce şikayette bulunduğunu belirterek, ''Konuyla ilgili savcılığa uğradım'' dedi.

Schaefer, isminin ve çıktığı defilelerdeki fotoğraflarının ''erotik içerik varmış gibi izinsiz bir şekilde kullanıldığını'' ifade ederek, ''Birçok ünlünün de ismini kullanıyorlar. Ünlüleri bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Bunu birçok ünlünün yapması lazım. Erotik içerikli siteler zaten suç, bizim ismimiz kullanmaları ise daha büyük bir suç'' diye konuştu.

Avukat Özdemir de daha önce yaptıkları şikayet doğrultusunda, internet içeriklerinin kaldırılması yönünde mahkemeye tedbir kararı alınması için başvuru yaptıklarını, bununla ilgili savcıyla görüşmeye geldiklerini söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler