Boko Haram öğrenci yatakhanesinde katliam yaptı

Nijerya'da radikal dinci Boko Haram örgütü bir okulun yatakhanesinde gerçekleştirdiği katliamın görüntülerini yayınladı.

GİRİŞ 22.12.2014 11:02 GÜNCELLEME 22.12.2014 14:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Geçen Cumartesi günü ülkenin kuzey batısındaki Gwoza kentine bağlı Bama kasabasında bir okulu basan militanlar çoğu kadın ve çocuk olmak üzere onlarca kişiyi öldürdü.

ÖRGÜT BU DEHŞETİN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Görüntülerde, militanların ranzaların arasına sığınmaya çalışan sivilleri öldürdüğü görülüyor. Görüntüye gelen bir militan "Bu salonun zeminini kızıla boyadık. Kafirlere karşı gelecekte yapılacak bütün uygulamalar da böyle olacak. Bundan sonra öldürme, boğazlama, yok etme ve bombalama işgal ettiğimiz her yerde tek dini vazifemiz olacak" diyor.

YORUMLAR 19
  • Reis 9 yıl önce Şikayet Et
    Paranoyak cumhurbaskani bunuda konusmasinda cemaate baglamazsa sasarim...
    Cevapla
  • Göksel 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz de müslümansınız, biz de yedik. Oldu, zaten bi işid bi siz kaldınız mücahid. Dinsiz kafirler.
    Cevapla
  • Zübeyr İslam 9 yıl önce Şikayet Et
    Zamanın Bedisi yani Bediüzaman ne güzel söylemiş. "Cennet ucuz değil, Cehenem dahi lüzumsüz değil" demiş. İşte cehennemlik dehşetlik saçan mahluklar. Ve bir de bakıyorum herkes ne güzel eleştirmiş. Peki sormadan edemiyorum. Ya zalim olan İŞİD olduğunda özelikle milliyetçi kesimleri oh oh çekip durmaları ve iyiki ordaki Kürtleri yok edip diye zafer naraları atmaları ne kadar üzücü ve utanç verici....
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    islamın afrikadaki ilerleyişini durdurmak için oynanan tezgah.cezayirde Fransızların arap elbisesi giyipde Müslümanları katletmelerini hatırladım. Müslüman partiyi seçtiniz diye onlarca kadın çocuk katledilmişti, katliama katılan Fransız subayın itiraf etmesi sonucu dünya öğrenmişti bunu sonra adama ülkesine giriş yasağı konuldu.garibim şimdi ne haldedir bilinmez.
    Cevapla
  • yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    çocukları uyurken katlet peşinden tekbir getir.adına müslümanlık de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!