BM'den Suriye'deki ateşkes hakkında flaş açıklama!

Moskova'da bulunan BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ateşkesin istikrar kazanması halinde büyük değişimlerin olacağını söyledi.

BM'den Suriye'deki ateşkes hakkında flaş açıklama!
BM'den Suriye'deki ateşkes hakkında flaş açıklama!
GİRİŞ 16.02.2017 12:58 GÜNCELLEME 16.02.2017 13:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'nin ateşkes rejimine istikrar kazandırmayı başarması halinde, bunun Suriye krizinde büyük değişimlerin başlangıcı olacağını söyledi.

Moskova'da Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bir araya gelen de Mistura, "Eğer siz, Türkiye, İran ve Suriye ile birlikte Suriye'deki ateşkes rejimini istikrarlı hale getirebilirseniz, bu durum, krizde büyük değişimlerin başlangıcı olacak" dedi.

YORUMLAR 1
  • esas 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Türkiye Suriyeli Mültecilere arka çıkmasaydı BATI ve Rusya ve İranın Desteğini alan Esed onları yok edecekti. Katliamlar Rusyayı sıkıştırdı bu sıkıştırmanın ana sebebi ise Batı çıkarlarının Rusya ile çatışmasıydı. Ama Bu batıyı YPG ve Esede göz yummayı engellemedi Şii militanlarını gönderen iran acımadan sivil halkı jkatletti . Şimdi orada yokedilmiş bir sünni nufus olacaktı Türkiyenin müdehaleleri olmasa. Ayrıca bu içimizdeki hainleri de ayıkladı. Esedi sünni lider diye yutturmaya çalışan kendi de yutmuş man kurtlar vardı piyasa da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak