Canlı canlı toprağa gömülen bebeği kurtardılar

Hindistan’da canlı canlı toprağa gömülen yeni doğmuş bebek çevredekilerin tüyler ürperten olayı fark etmesiyle ölümden son anda kurtarıldı.

Canlı canlı toprağa gömülen bebeği kurtardılar
Canlı canlı toprağa gömülen bebeği kurtardılar
GİRİŞ 29.03.2017 11:18 GÜNCELLEME 29.03.2017 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hindistan’da canlı canlı toprağa gömülen yeni doğmuş bebek, çevredekilerin olayı fark etmesiyle ölümden son anda kurtarıldı. 4 ile 6 saat önce doğduğu tahmin edilen kız bebek acil olarak topluluk sağlık merkezinde tedavi altına alındı.

BEBEĞİN AYAKLARINI GÖRÜP, KURTARDILAR!

Bebeği kurtaranlardan Alok Ranjan Rout, bebeğin sadece ayaklarının toprağın üzerinde olduğunu fark ettiklerini, baş aşağı gömülü bir şekilde duran bebeği boğulmaktan son anda kurtardıklarını söyledi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ülkenin kuzeyinde Odisho bölgesinde Jajpur kentinde Hindistan Sağlık Bakanlığına bağlı sosyal sağlık görevlisi, çevre sakinleri tarafından şans eseri kurtarılan bebeğin, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    20. asrın cahiliyyesi diri diri kız çocuklarını gömenlerden daha da vahşi ve gözü kararmış cinsiyet ayırmadığı gibi hiç bir vicdan muhasebesi de yapmıyor - rabbim tümümüzü affetsin içinde bulunduğumuz bu cahiliyyeden bir bahar gibi gelen bir dirilişe ve selam yurduna ulaştırsın.
    Cevapla
  • Sakura 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey bunu yapan canavar, o nasıl bir vicdansızlıktır. Rabbim sizin gibilere layıkını versin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar