Almanya'da feci kaza! Yüzlerce yaralı

Almanya’nın Bavyera eyaletinde iki yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Ölü sayısının dokuza yükseldiği olayda, 150 yolcu ise yaralandı.

Almanya'da feci kaza! Yüzlerce yaralı
Almanya'da feci kaza! Yüzlerce yaralı
GİRİŞ 09.02.2016 10:05 GÜNCELLEME 09.02.2016 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Almanya'nın güneyindeki Bavyera eyaletinde iki trenin çarpışması sonucu 9 kişinin öldüğü ve yaklaşık 100 kişinin yaralandığı açıklandı. Reuters'ın haberine göre, kazanın Münih'in 60 kilometre güneybatısında yer alan Bad Aibling kasabasında meydana geldiği belirtildi. Yaralılar arasında durumu ağır olanlar bulunuyor. Kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 

Trenlerden birinin çarpışma sonrası raydan çıktığı bildirilirken, yerel polis sözcüsü Jürgen Thalmeier, trenlerin Holzkirchen ve Rosenheim istasyonları arasında, yerel saatle 06.48'de çarpıştığını aktardı. 

Kaza bölgesine çok sayıda ambulans sevk edildi. Nordbauyerischer Kurier'e göre, sekiz helikopter ambulans da olay yeri yakınlarında bekliyor.

YORUMLAR 3
  • adam 8 yıl önce Şikayet Et
    merkel ne zaman türkiye ye gelse tesadüfmü bilinmez ama bu tip olaylar oluyor, hayırlı olsun ciddi ciddi almanyanında bir paraleli var galiba
    Cevapla
  • salim 8 yıl önce Şikayet Et
    suriyenin ahı tutuyor tutacak. insan olarak üzüldük ama Suriye'yi de kimse düşünmüyor. almanya terörist pkk'ya silah satıyor hatta hibe ediyor.
    Cevapla
  • Ali Asker 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şeyler ancak Almanya 'da olur...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik