Ahmet Nur Çebi'den flaş çağrı! 'Hepiniz istifa edin'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den flaş çağrı! 'Hepiniz istifa edin'
Ahmet Nur Çebi'den flaş çağrı! 'Hepiniz istifa edin'
GİRİŞ 18.05.2022 13:12 GÜNCELLEME 18.05.2022 14:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin açıklamaları şu şekilde;

"Özellikle 2019 Ekim ayında eski başkanın bırakma kararı ile yaklaşık 8 bin oyun 5 bin küsürünü alarak Beşiktaş Başkanı oldum. Önümüzdeki seçimde aday olmak için resmi başvurumu yaptım"

"Geldiğimizde kulüpte çok sıkıntılı bir durum vardı. Kasaya bir kuruş girmiyordu, maaş ödemeleri 6 aydır yapılmamıştı. Kendimizi zor ve sıkıntılı bir süreçte Beşiktaş yöneticisi olarak bulduk. Kısa sürede gemiyi yüzdürmek için elimizden gelen çabayı gösterdik."

"Seçime 2 aday gireceğiz görünüyor"

"Beşiktaş'ı yönetmeye talip olanlara saygı duymak ve onlara içtenlikle teşekkür etmek bize düşen görev. Bizimle beraber bir aday daha var. Bir başka aday daha vardı, o arkadaşa da sonsuz teşekkürerimi sunuyorum. Seçime 2 aday gireceğiz gibi görünüyor."

"Gelirimiz 1,8 Milyar TL, giderimiz 1,8 Milyar TL'dir"

"Borç 3.3 Milyar TL iken, şu an 4,3 Milyar TL olduğunu görüyoruz. Kur farkı ve faizlere 1,2 Milyar ödedik. 4,5 Milyar kaçınılmaz bir sonuçtur. Bu rakamın artmaması, bir başarıdır. Gelirimiz 1,8 Milyar TL, giderimiz 1,8 Milyar TL'dir. Denk bütçeyi biz yakaladık."

"Bizim için amatör sporların çok önemi var"

"Tabii ki bizim için amatör sporların çok önemi var. Kadın futbol, hentbol... Geldiğimizde 10 milyon euro olan amatörlerin zararı bir sonraki sene 5'e, diğer yıl 2'ye indirilmiştir."

Atiba ve Vida açıklaması! 'Şartları çok ağır'Çebi'den Atiba ve Vida açıklaması!

"Şu saatte hiç kimsenin Beşiktaş'tan alacağı söz konusu değildir"

"Toplamda yaklaşık 500-600 milyonluk tasarruf, yaptığımız çalışmalar sonucu sağlanmıştır. Şu saatte hiç kimsenin Beşiktaş'tan alacağı söz konusu değildir. Özellikle çalışan emekçi kardeşlerimizin maaşlarını gününde ödemenin mutluluğunu onlarında yüzündeki gülümsemeden alıyoruz."

"Tesisleri yeniledik"

"Camiamın ve taraftarımın sosyal medyada yapılan algı çalışmalarına inanmadıklarını biliyorum. Kimsenin aklına bir şüphe düşmesin. Dönemimizde stadın iskanını biz çıkarttık, Akatlar ve Süleyman Seba Tesislerini yeniledik."

"Seçildiğimiz takdirde camiaya vereceğim mesaj bu olacaktır"

"Önümüzdeki sene tüm bunlardan uzaklaşmış, gençlere önem veren ve ucuz maliyetlere alıp yüksek ücretlere satabildiğimiz oyuncular aldığımız, öz kaynağa dayalı bir yapı oluşturmak istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde camiaya vereceğim mesaj bu olacaktır."

"İki senede pandemi nedeniyle kaybettiğimiz 1 milyar TL var"

"İki senede pandemi nedeniyle kaybettiğimiz 1 milyar TL var. Tüm bu emeğin yanında pandemi de olmasa biz başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bunu söylemekten çekinmiyoruz."

"Özellikle forvet konusunda kadroda 3-4 tane kaliteli oyuncu olmasını istiyoruz"

"Uçuk kaçık bütçeler yok. Yıldız almak kolay, sizden sonrakiler çekiyor onun ceremesini. Amacımız yıldız almak değil, yıldız yaratmak. Ancak kadromuzda 3-4 tane kaliteli oyuncu olmasını ve bunların gençlerimize örnek olmasını istiyoruz. Özellikle forvet konusunda."

"Bazı yeni arkadaşlar olacak"

"Bazı arkadaşlarımız devam edecek bazı yeni arkadaşlar olacak. Günü geldiğinde açıklarız."

Çebi: Çocuklarımız yapmıyor, menajerleri yapıyor!Çebi'den transfer sözleri! 'Rıdvan, Ersin, Serdar...'

"Hepiniz istifa edin, hepiniz taraflısınız"

"Sorun hakemlerin kendisinde. Gereken hamleler yapıldı ancak eksik yapıldı. Biz kimseye bir liste vermedik. Ben eski tüm hakemlerin gidip yerlerine genç hakemlerin gelmesini istedim. Yeni sezonda da bu isteğimi yineliyorum. Operasyon eksik yapıldığı için sorunlar halen düzelmedi. Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. TFF'nin bütün kurumlarına sesleniyorum. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız. Trabzonspor - Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi. Kararın sonuca etki etmediğini falan söylemişler. Umarım o kararı veren tahkim kurulu yeni sezonda yerinde olmaz."

"TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok"

"TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok. Öyle bir düşüncem olsaydı, Beşiktaş'ta başkanlık için yeniden aday olmazdım."

"Türk futbolunda sorun hakemler"

Türk futbolunda sorun hakemler. 'Mevcut hakemler gitsin, genç hakemler gelsin' dedik. Hakem operasyonuna dahlim olmamıştır. Ancak eksik ve yanlış yapıldı. Tamamı yapılmadığı için bu iş sulandırıldı. Özellikle çiçek verenler ve bu operasyonu doğru bulmayanlar, her hakem hatasının ardından mağdur olduğunu söyleyenlerdir.  Hem mağdur olduğunu söylüyorsunuz, bunu düzeltmeye çalışanlara da yanlış yapıyorsunuz diyorsunuz. Bu kadar şikayet edilen bir hakem topluluğunun halen elinde düdük vermek bu işi başka kimse yapamaz demektir. Türk futbolunun kurtulması için hakem denen müessesenin sil baştan, yeniden yapılması lazım. Gelecek sezonda hakemler yenilenmeli, eski hakemlerle vedalaşılmalı, genç hakemlerimizin önleri açılmalı."

"Valerien Ismael'in arkasında durmaya kararlıyım"

 "Valerien Ismael'in arkasında durmaya kararlıyım. Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'nin de arkasındaydım ancak ikisi de kendisi ayrılmak istedi. Abdullah Avcı da dahil geldiğimden bu yana iç hoca göndermedim. Sadece gitmek isteyenler ile yollarımızı ayırdık. Valerien Ismael, bugüne kadar 19 yaş altı takımımızın hiçbir maçını kaçırmadı. O yüzden hocadan çok umutluyum. Genç oyuncularımız ile de sürekli ilgileniyor. Ismael gitmek istemediği sürece ben arkasında duracağım."

"Ali Bey'e asla böyle bir cümle kurmam"

"Bütün ailelere ve başkanlara saygım var. O videoda arkadaki arkadaş 'Masaya yumruğunuzu vurun' dediği için ben 'Şaklabanlık yapmam' dedim. Ali Bey'e asla böyle bir cümle kurmam. Ali Koç'un açıklamalarında sadece Beşiktaş maçından örnek vermesi beni zora sokabilecek bırakabilecek bir durum, ben bunu yanlış bulduğumu söyledim. Ali Koç zaten haksızlıklara, adaletsizliklere sesini yükselten bir arkadaşımız. Sadece bizim işimizi bize bırakmasını beklerdim."

"Herkes için adil bir karar olacaksa neden olmasın?"

"1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili düşünceniz nedir?" sorusu üzerine Çebi, "Bir kurala dayanıyorsa ve herkese eşit olarak uygulanıyorsa bence kabul edilmeli. Herkes için adil bir karar olacaksa neden olmasın? Eğer olmayacaksa sayılmasın." şeklinde konuştu.

"Abdullah Avcı'ya ödenecek tazminat ödendi"

"Abdullah Avcı'ya ödenecek tazminat ödendi. Ona ödenen tazminatla diğer hocalara ödediğimiz aynı hesaba geliyor. Beşiktaş'ın bir zararı yok. Beşiktaş için bir kayıptır ancak matematiksel anlamda bir kayıp olmamıştır."

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 11
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey yapmayıp her şeyi eleştirenlerin ülkesinde ne yaparsan yap yine beğenmeyip birde itlik yapacaklar
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık... Bu memlekette makam mevki sahibi olmak.. Fedakarlık göstermek.. Ömründen ömür vermek demek.
    Cevapla
  • abcd 1 yıl önce Şikayet Et
    atı alan üsküdarı geçmiş başkan hakemler istifa etsin diyor lütfettiler kendileri koca bir sezon kelime konuşmamış kongre zamanı gelince dümenden konuşuyor
    Cevapla
  • Cokerken 1 yıl önce Şikayet Et
    Ene Çebi. Nefis yapmışsın kardeş. Biz biz ben biz ben biz. Sadece bunlar.
    Cevapla
  • Araz 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan siz neden sergen hocaya sahip çıkmadınız neden sorarım
    Cevapla
  • hakan d. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kongre üyesi olarak, "Küçülmeye gideceğiz" dediğin an benim için bitmiştin. Beşiktaş Şampiyonluğa oynar, Şampiyonlar ligine oynar, senin düşündüğün gibi "7-8 sırada, borçları yükseltmedik bu bir başarıdır" diyen başkan olmaz!!! olmaz olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle