Turgay Güler kimdir ve aslen nerelidir? Turgay Güler'in mesleği nedir?

CNN Turk'teki programa konuk olan Turgay Güler sosyal medyada çok konuşulan isimlerden biri oldu. Turgay Güler'in sosyal medya hesabına mavi tik alamadığı konusu çok sayıda yorum aldı. Hakkında araştırma yapılan Turgay Güler kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Turgay Güler evli mi? İşte tüm detaylar...

Turgay Güler kimdir ve aslen nerelidir? Turgay Güler'in mesleği nedir?
Turgay Güler kimdir ve aslen nerelidir? Turgay Güler'in mesleği nedir?
GİRİŞ 08.02.2022 11:37 GÜNCELLEME 08.02.2022 11:38
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Turgay Güler 1975'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Malatyalı'dır. 

Medya sektörüne dahil olan Güler, çok sayıda gazetede muhabirlik yaptı. Polis muhabirliği konusunda tecrübesi bulunmaktadır. Bir dönem Kanal 7'nin bünyesinde çalışan Güler, burada yaptığı özel haberler ile tanınmaya başladı. 

Ekranlara 2006'da çıkmaya başlayan Güler, başarılı meslek hayatında sunuculuk ve yazarlık da yaptı. 2014'te Güneş Gazetesinde Genel Yayın Yönetmenlik koltuğunda oturdu. Güneş Gazetesi'nin kapatılmasının ardından Akşam Gazetesi'nde çalışmaya başladı.

Ülke TV'de uzun yıllardır çalışmayı sürdürmektedir. Bir dönem 'Sıradışı Tarih' programının moderatörlüğünü yürüten Güler, yine aynı kanalda 'Sıradışı', 'En Sıradışı' ve 'Sıradışı Strateji' programlarının sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir. 

Ayrıca Akşam Gazatesi'nde yazarlık yapmaktadır. Diğer yandan kitap yazarlığı da yapmıştır. İşte Turgay Güler'e ait kitaplar:

  • Mehdix: Olasılık Teoerisi (2006)

  • Sır Küpü: Kaos Teorisi (2013)

  • Ruhlar Kuyusu: Gerçeklik Teorisi (2014)

TURGAY GÜLER'İN EŞİ 

Turgay Güler evlidir ve bir çocuk babasıdır. 

YORUMLAR 17
  • Sena Eraslan 3 ay önce Şikayet Et
    Tmt Güler sizin sıkı takipçinizin yılbaşı gecesindeki çekiminizdeki ikili yatak olabilen koltuğu nereden aldığımızı öğrenebilir miyim
    Cevapla
  • Halil Özlem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Turgay Güler, devletimizde üstün ve cesur hizmetlerinden dolayi sizi kutluyoruz ve basarilarinizin devamini diliyoruz. Ekranlara daima müslüman mümini sifatiyla halkimizin- sevgilerini ve saygilarini kazanmis, benimde sahsen sevdigim ve saygi duydugum insanlardan- ve din kardeslerimizden birisi oldugunu hatirlatmak isterim. Yüce Allahimiz, cetlerin, eskiyalarin ve vahsilerin belalarindan ve fitnelerinden hepimizi korutsun diliyorum. Saygi ve sevgilerimle Halil Özlem, Bilim adami.
    Cevapla
  • Yurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Turgay Güler bu milletin sevdiği,saydığı bir kardeşimizdir.O na hakaret eden Trol ordusu, onu anlamak istemez,zaten bir çoğu İslam ve müslüman düşmanıdır.Turgay Güler'i seviyoryz Allah Razı olsun. 15 Temmuz da milletin uyanmasında,cesaretinde çok büyük katkısı var.
    Cevapla
  • TS 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok başarılı ve bir o kadar da vatansever bir insan Başarılarının ömür boyu sürmesi temennisiyle
    Cevapla
  • Ali ŞENOL 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun İnsanın Arkasını Dayayabileceği bir insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle