Yürek Çıkmazı oyuncuları kimdir? Yürek Çıkmazı hangi gün? Tam kadro

TRT1 bomba gibi bir dizi ile seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Başrolünde, en son Teşkilat dizisinde Mete Başkan'ı oynayan Mesut Akusta ve Ayça Bingöl yer almaktadır. Peki Yürek Çıkmazı oyuncuları kimdir? İşte merak edenler için Yürek Çıkmazı dizisi ile ilgili tüm merak edilenler...

Yürek Çıkmazı oyuncuları kimdir? Yürek Çıkmazı hangi gün? Tam kadro
Yürek Çıkmazı oyuncuları kimdir? Yürek Çıkmazı hangi gün? Tam kadro
GİRİŞ 28.02.2023 17:15 GÜNCELLEME 28.02.2023 17:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT1 yine adından söz ettiren bir senaryoya sahip dizi ile gündeme geldi. İlgi çeken yeni dizisi Yürek Çıkmazı tanıtımının ardından adından bahsettirmeye başladı. Yürek Çıkmazı güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla, gündelik sorunlara dikkati çekecek. Peki Yürek Çıkmazı oyuncuları kimdir? İşte detaylar...

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Yürek Çıkmazı dizisinin senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise en on Afili Aşk dizisinin direktörlüğünü yapan Serdar Gözelekli oturmaktadır. 

YÜREK ÇIKMAZI HANGİ GÜN?

Yürek Çıkmazı dizisi her Salı akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

YÜREK ÇIKMAZI KONUSU

Yürek Çıkmazı dizisinin konusu Cennet'in (Ayça Bingöl) aile içi şiddete maruz kaldıktan sonra yaşadıkları anlatılmaktadır. Dizide genel itibariyle kadına yönelik şiddet ele alınmaktadır. 

YÜREK ÇIKMAZI UYARLAMA MI?

Yürek Çıkmazı dizisi, Atike Hınçlıer'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. 

Tuzak dizisi oyuncuları kimdir? Tuzak dizisi ne zaman? Tuzak dizi oyuncularıTuzak dizisi oyuncuları kimdir? Tuzak dizisi ne zaman? Tuzak dizi oyuncuları

YÜREK ÇIKMAZI OYUNCU KADROSU

İşte Yürek Çıkmazı oyuncu kadrosu...

ALP NEVRUZ

Alp Nevruz

En son Ada Masalı dizisinde başrol oynayan Alp Nevruz şimdi de Yürek Çıkmazı'nda boy göstermektedir. Dizide Halil karakterine hayat vermektedir. 

İREM HELVACIOĞLU

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki rolünün ardından bu dizide başrol oynamaktadır. Dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 

AYÇA BİNGÖL

Ayça Bingöl

Öyle Bir Geçer zamanki dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Ayça Bingöl en son Kırmızı Oda'da boy göstermişti. Şimdi ise bu dizide Cennet karakterini oynamaktadır. 

MESUT AKUSTA

Mesut Akusta

Teşkilat dizisindeki Mete Başkan rolünün ardından yeniden ekranlara dönen Mesut Akusta da bu dizisinin bir diğer başrolü. Dizide Yılmaz karakterine hayat vermektedir. 

CEMAL TOKTAŞ

Cemal Toktaş

Oyuncu Cemal Toktaş da bu dizide rol almaktadır. Dizide Kıvanç karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

DİLARA AKSÜYEK

Dilara Akyüsek

En son Baba dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Akyüsek de bu dizinin kadrosundadır. Dizide Feride karakterini oynamaktadır. 

BİHTER DİNÇEL

Bihter Dinçel

En son Baba dizisinde oynayan Bihter Dinçel de Yürek Çıkmazı kadrosunda yer almaktadır. 

ÖZLEM ULUKAN

Özlem Ulukan

Oyuncu Özlem Ulukan da Yürek Çıkmazı oyuncuları arasındadır. 

ROZAT HUBEŞ

Rozet Hubeş de bu dizide boy göstermektedir. 

ERHAN ALPAY

Oyuncu Erhan Alpay'da bu dizide rol almaktadır. 

HASAN ŞANTÜRK

İLAYDA ILDIR

TİMUR ÖLKEBAŞ

EYLÜL ERSÖZ

GÜLER ÖKTEN

ALP AKAR

AYDAN ŞENER

YORUMLAR 4
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ediyorum emeğinize başarılı bir dizi uzun yıllar önce kuşcuyu seyrediyordum deli yürekti sanırım ondan sonraseyrettiğim en samimi yapım bazılarının kişilik sıkıntısı sorunlu olunca beğenmiyor olabilir herkes beğenmek zorunda değil saygı duyuyorum Hürmetlerimle
    Cevapla
  • A.öZSOY 1 yıl önce Şikayet Et
    hoş bir dizi değil seyredilmemesini tavsiye ediyorum
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Nefret ettim. Bir baba olarak ve aile olarak izlenecek bir dizi değil. İyi örnek olmuyor. Babasına karşı gelen, babasına bıçak çeken, babasına düşmanlık besleyen evlat ve çocuklar profili uymuyor aile yapımımıza. Toplumda nadiren de olsa gerçek hayattta var olan bu tür konular genel izleyicinin karşısına dizi olarak çıkmamalı.
    Cevapla
  • İZEL 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemesi acı veren bir dizi olduğu gerçek. Fakat; 'İyi örnek olmadığını düşünüyorum' fikrine katılmıyorum. Sağlam olmayan bir aile yapısı, şiddet gören aile bireyleri dizide mevcut. Dizide şiddet karşısında hem susan karekterler hemde susmayan karakterler var. Susan karakterlerin geç kalmışlığı var. Bu aile yapısının toplumda nadir gözüktüğünü hiç düşünmüyorum. Erkeklerin hoşuna gitmeyen kadınların ise yaşantısına dair bazı kesitleri yakalayabileği bir dizi. Gayet başarılı buluyorum.
    Cevapla