Kemal Kılıçdaroğlu'na bir şok daha!

Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Beşşar Esed ile kıyaslamasının "kabul edilemez" olduğunu bildirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na bir şok daha!
Kemal Kılıçdaroğlu'na bir şok daha!
GİRİŞ 16.05.2013 12:02 GÜNCELLEME 16.05.2013 12:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'nun, dün Brüksel'de yaptığı açıklamalarda Erdoğan ile Esed'i kıyaslayan ifadeler kullanması üzerine duyduğu rahatsızlığı dile getiren ve Kılıçdaroğlu ile planlanan ikili görüşmesini gerçekleştirmeyen Swoboda, bugün de sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Swoboda, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "CHP liderinin, benim davetlim olarak, Türkiye Başbakanı Erdoğan'ı Esed'le kıyaslamasını kabul edemem. Bu kabul edilemez" ifadesini kullandı.

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda ile görüşmesinin iptal edilmesiyle ilgili, "Kim rahatsız olursa olsun Türkiye'de demokrasi, özgürlük önündeki engeller konusunda düşüncemizi rahatlıkla söyleriz. Avrupa da olsa" dedi.

YORUMLAR 7
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bugünleri de gördük.. Millet 60 yıldır bunları yakasından silkiyor. Avrupa da silkmeye başladı. Acı olan hiç değişemediler.
    Cevapla
  • Önder ASLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... Başbakanın yaptıklarını eleştireceğim, kötü göstereceğim derken, Başbakanı Suriye'deki ölümlerden mesul tutacak kadar önemli bir suçlamada bulunurken, bu milleti de sorumluluk altında bırakacak beyanatlar vermekten kaçınmalı, bulunduğun konumun sorumluluğu biraz hissetmelisin ey adam! Allah göstermesin, üç gün sonra Başbakan olsan ve Suriye'deki ortam durulduktan sonra buradaki adamlar, senin beyanatlarını önüne koyup bize tazminat vereceksiniz vakti zamanında kabul etmiştiniz dese, ne diyeceksin? Talep edilen parayı RTE mi verecek yoksa sen mi vereceksin? Dilin kemiği yok, mesnetsiz ve sorumsuzca konuşup duruyorsun. Sorumluluğunu bilen adam, aynı misyondan da olsanız böyle ağzının payını verir işte. Biraz büyüyün artık! Sokaktaki çocuklar gülüyor yaptıklarınıza, meclisteki çocukça eylemlerinize.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Nusayri militanı... Türkiye'de, Suriye ulusalcısı Beşşar esad tipi tek partili askeri dktatörlük peşinde koşmak boşuna...geçti o devirler...çabalamaya,denemeye kalkma, derim...
    Cevapla
  • karaduvar 10 yıl önce Şikayet Et
    k.k. kafası hala basmıyo.... enterasan bir adam K.K.. dövüşte yenemediği mahalle arkadaşını gidiyor sağa sola şikayet ediyor. ordanda kendi işini kendin gör diye azar işitiyor. acayip bir yüzsüzlük örneği. daha öncede böyle girişimlerde bulunmuş ve avrupadaki siyasilerden aynı cevabı almıştı. ama adam çok iyi ve örnek bir siyasetçi...
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    1 MİLYON OYUM OLSA. Vallahi bir tanesini vermem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!