Mustafa Akıncı Türkiye'ye geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, resmi temaslarda bulunmak için Türkiye'ye geldi.

GİRİŞ 06.05.2015 10:04 GÜNCELLEME 06.05.2015 13:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

KKTC’de Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk yurtdışı ziyaretini Türkiye’ye yapan Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhurbaşkanlığının tahsis ettiği özel uçak TC-DAP ile sabah 09.10 sıralarında Esenboğa Havalimanı’na geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ilk yurt dışı resmi ziyareti için Ankara’ya geldi. Akıncı, 26 Nisan’da Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyareti için bu sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak, günübirlik ziyaret için beraberindeki heyetle birlikte Ankara’ya geldi.

ERDOĞAN UÇAK TAHSİS ETTİ

Türkiye Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçak TC-DAP ile Ercan’dan Ankara’ya gelen Akıncı ve heyetini Esenboğa Havalimanı’nda mihmandar bakan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut ve diğer yetkililer karşıladı. Akıncı, saat 09.10'da geldiği Esenboğa’da resmi devlet töreniyle karşılandı.

Esenboğa Havalimanı Şeref Salonu önüne ve yol boyunca KKTC bayrakları asıldı. Cumhurbaşkanı Akıncı ve heyeti, Şeref Salonu’nda bir süre dinlendikten sonra Çavuşoğlu ile birlikte Çankaya Köşkü’ne gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı saat 10.20 sıralarında ise Çankaya Köşkü’nde Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • OGEDAY HAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı ol akıncı !!! İmana gel şöyle.
    Cevapla
  • eser 8 yıl önce Şikayet Et
    ucagin benzinine yazik bu vatanlari icin
    Cevapla
  • Fransız Olma 9 yıl önce Şikayet Et
    Demekki neymiş : Yavru vatan yerini bilecek. Yok öyle efelenmek. Bir de suratın gülsün. Anavatanda yüzünde tebessüm olmayan pek sevilme de...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgeldin kardeş ülkenin(yavru değil) cumhurbaşkanı. Başımızın üstünde yerin var.
    Cevapla
  • mahmut güven 9 yıl önce Şikayet Et
    kıbrısın uçak sanayisi yokmu üretsinler yok öyle efelenmek bu vasıfsız elemana dersini vermek şart öyle dev aynasına bakıp padişahlık tasladınmı sesini soluğunu keserler adamın denizin altından su elektrik gıda vergilerden muafiyet oh ne alaka memleket türk halkıda yavrum çoluğunun çocuğunun rızkından versin beklersiniz bundan sonra haram zıkkım olsun gidin rumlar la ingilizler beslesin sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler