NATO toplantısında HDP'li vekile tokat gibi cevap

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM'nin ev sahipliğinde gerçekleşen NATO Parlamenterler Toplantısı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 19.11.2016 13:54 GÜNCELLEME 19.11.2016 14:16
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bakan Bozdağ, toplantıda HDP'li vekillerin tutuklanmasına ilişkin konuşan Bekir Bozdağ, Türkiye heyetinde bulunan HDP'li Ziya Pir'in önünde "Canlı bombaların tabutlarının altına girdiler" dedi.

ZİYA PİR'DEN TEPKİ

Daha önceden terörist cenazesine katılan HDP'li vekillerden biri olan Ziya Pir, Bakan Bozdağ'a eliyle tepki gösterdi.

"HUKUKUN GEREĞİ YAPILDI"

Bozdağ, şunları söyledi:

"Hukuka, yargıya saygı göstermeyen ve meydan okuyan bir tavır ortaya koydular. Hukukun gereği yapıldı. Eğer bunlar gitmiş olsaydı, zorla getirme kararı kesinlikle çıkması mümkün değildi. Burada HDP'li vekillere ayrı bir muamele yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Diğerlerine nasıl bir muamele yapıldıysa öyle bir muamele yapılmıştır. Tabii tutuklama konusu mahkemenin takdirinde olan bir konudur. Bizim ona dair bir değerlendirme yapmamız doğru değil.

"BELEDİYELERİN İMKANLARIYLA HENDEKLER KAZDI"

Bazı milletvekilleri canlı bomba cenazesine gitti. Belediyelerin imkanlarıyla hendekler kazdılar. Onlarca insanın şehit olmasına neden olan canlı bombaların tabutlarının altına girdiler. Şimdi soruyorum size: Sizin parlamentonuzda teröristlerin cenazelerine katılan milletvekilleri olsa ne düşünürsünüz?"

YORUMLAR 32
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara tokat atmak gerek.
    Cevapla
  • berat 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım bu hırsızlık yapanlar nıye az ceza alıyor hiç caydırıcı değil en az 10 yıl olmalı ıkıncı bı kez daha yapılırsa 2 katı olmalı. cezaevleri dolu ama yınede bunları atın içeri halk perişan tv de görüyoruz üzülüyoruz. hırsız olan, cınsel suçu olan, bunlara ceza fazlalığı olsun. adamı bırakıyorlar ıkıgun saonra yıne hırsız çare bu değıl adalet tam olmalı.
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum.Hırsızlardan ve dolandırıcılardan bıktık.acilen cezalar en az 10 yıl olmalıdır
    Cevapla
  • Kemankeş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabır tükendi artık bu soysuz teröristleri hapislerede tıkmayın sınır dışı edin idam edin artık pkkdan kaçanlar dışında esir almak yok daeş pyd pkk farketmez hepsini orda gebertin bu milletin parasıyla bu milletin kanını akıtan beyni satılmışları hapislerde beslemeyin terörist askerle çatışıp mermisi bitene kadar ateş ediyor sonra mermi bitince kaçacak yer bulamayıp ben teslim oluyorum... Yok öyle yağma sıkın kafasına gitsin.
    Cevapla
  • Yusuf AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    Peş peşe, ardı, ardına Dünya'nın tüm iki yüzlü, İnsanlık suçlarını kendilerinin işledikleri bilinmelerine rağmen Kalkıp Mazlum ve masumlar için savaşan, Yaşlılar, kadınlar, çocuklara yardım eden Bir tek TÜRKİYE var iken Utanmadan bize insanlık dersi veremeye çalışanlara Türkiye millet vekillerimiz ve sorumlu bakanlarımız Türk milletinin haklarını hakkıyla savunan Sayın Ömer ÇELİK ( Bürüksel Konuşması ), Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU( NATO PA 62. Genel Kurulu ), Sayın Bekir BOZDAĞ ( NATO toplantısı)bakanlarımıza sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunarım
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hdp barış getirecek diye inanıp oy verenlerin bir çoğu şimdi bunlara ah ediyor..Gerçek yüzlerini gördüler..Bunlarda kendilerini halen madur zihniyetiyle ön plana çıkarmayı çalışıyor ama boşa...Kürt kardeşlerimizle bizler bin yıldır birlikte yaşıyoruz.Onlar bizlerin akrabaları ayrıca.Kürtlerle diğer milletler değil bunun farkındalar artık bir çoğu.Bazen hayırdan şer, şerden hayır çıkarmış demekki son yıllarda yaşayacaklarımızıda yaşayacakmışız.Bunun adına Kader denir bizlerde onu yaşıyoruz..Bundan sonrasına bakmak gerekir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik