Kremlin'den son dakika S-400 açıklaması!

Kremlin'den Türkiye ile ortak S-400 üretimine ilişkin bir açıklama yapıldı.

GİRİŞ 09.10.2017 13:34 GÜNCELLEME 10.10.2017 11:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze savunma sistemlerinin üretim teknolojisinin Türkiye'ye verilmesi konusunda uzman düzeyinde görüşmeler yaptığını söyledi.

Rusya'nın Türkiye topraklarında ortak S-400 üretimi yapılması için Ankara'ya teknoloji transferi yapıp yapmayacağı sorulan Peskov, "Bu konuda temaslar ve görüşmelerin uzmanlar düzeyinde yürütüldüğünü söyleyebilirim" yanıtını verdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, S-400'ler için Rusya ile "Ortak üretim konusunda prensipte anlaştık" demişti. Çavuşoğlu, ortak üretim konusundaki teklifi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bizzat yaptığını söylemişti.

YORUMLAR 18
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    acilen kuzey kore ile anlaşıp iki tane de hidrojen bombası alalım
    Cevapla
  • m.g 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    uzun menzil hava savunma teknolojisini bize verdiği an nato da dağılma başlar...
    Cevapla
  • güçlü ittifak 6 yıl önce Şikayet Et
    teknoloji transferi yoksa kesinlikle almayın. rusyanın türkiyeye füze teknolojisi transferi rusyanın aleyhine değil lehinedir. son yıllarda yaşanan emperyalist rezaletler bu ittifakın gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. türkiye ve rusya her zaman doğruyu, barışı, dayanışmayı, paylaşmayı, ittifakı başaracak güce sahiptir.
    Cevapla
  • yusuf oguz. 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyanin bizi silahlandirsin diye bir derti yok tabi, nato uyeleri arasinda catlak ariyor ,catlak varsa derinletirilsin dusunuyor ,kendi acisindan dogrusunu yapyor ,bize geldikte s 400 lerin alisi tenoloji transferi olmadan cok anlamsiz bir is olur ,ne isimize yarar ki ?RUSLAR MUZAKIRE SEVEN BIR MILLET , HADI KONUS KONUSALIM ,yillarca devam ede bilir boyle muzakireler , net olmaliyiz , teknoloji vermiyorsa hemen kendi isimize bakalim .
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    s400 leri vermekle Rusya abd'ye atom bombası atmış gibi olur. Hatta s. arabistana falan da dağıtsın.. abd'nin uçak vs. en çok bel bağladığı hava teşkilatı FOSsss olur.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle kardeşim,çok güzel anlatmışsın bundan daha iyi anlatılamazç.abd nin korkmasının sebebi bu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim