Televizyon kanalına silahlı baskın!

Hollanda'da, NOS televizyonun stüdyosunu basan ve yayında konuşmak istediğini bildiren silahlı kişi, polis tarafından yakalandı.

GİRİŞ 30.01.2015 02:48 GÜNCELLEME 30.01.2015 03:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Polis, bir güvenlik görevlisini rehin alarak televizyon binasına giren şahsın, yerel saatle 20.00'de yayınlanan haber bülteninde bir süre konuşmak istediğini açıkladı.

Tamamen boşaltılan binadaki bir stüdyoya yönlendirilen şahıs, polisler tarafında yakalanırken, televizyon kanalının yayınlarına bir süre ara verildi.

Savcılık sözcüsü, olayla ilgili düzenlenen basın toplantısında, Hilversum kentindeki polis bürosunda ifadesi alınan saldırganın 19 yaşında, Hollanda'nın Zoetermeer şehri doğumlu ve Pijnacker kentinde ikamet ettiğini açıkladı.

Sözcü, silahlı kişinin kökeni konusunda bilgi vermezken, Hilversum Belediye Başkanı Pieter Broertjes, televizyon binasının bulunduğu medya merkezinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığını bildirdi.

NOS televizyonu ise saldırganın yanında bir mektup bulunduğunu ve mektupta yalnız olmadığının yazıldığını duyurdu. Televizyon kanalının internet sitesinde de yayınlanan mektupta, ülkenin farklı yerlerine patlayıcılar yerleştirildiği ve ayrıca bilgisayar korsanlarının siber saldırı yapacağına ilişkin ifadeler yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • farklı görüş 9 yıl önce Şikayet Et
    yere yattıktan sonra elektroşok sesi geliyor. adam teslim olduktan sonra neden eziyet ediyorlarki ?
    Cevapla
  • dericd 9 yıl önce Şikayet Et
    polisi gördüğü an silahı attı,bu nasıl eylem
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam Müslüman olsaydı tüm dünyada bangır bangır Müslüman terörist tv bastı, basın özgürlüğü tehlikede vs derlerdi. Kendilerinden olunca ya kimliği belirtilmiyor ya da meczup oluyor. Ikiyüzlü batı.
    Cevapla
  • fetih1453 9 yıl önce Şikayet Et
    ismini Tarik Z. ve silahin gercek olmadigini acikladilar,.,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...