Medvedev'den acı itiraf: bu kadar zorlanmamıştık!

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Rusya’nın aynı anda bu kadar çok ekonomik sorunla daha önce karşılaşmadığını belirtti.

Medvedev'den acı itiraf: bu kadar zorlanmamıştık!
Medvedev'den acı itiraf: bu kadar zorlanmamıştık!
GİRİŞ 13.01.2016 15:15 GÜNCELLEME 13.01.2016 16:38
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Rusya Başbakanı Medvedev:  “Ekonomimiz, petrol fiyatlarındaki hızlı düşüş, ülkemize uygulanan yaptırımlar ve küresel ekonomik yapının değişmesi gibi bir çok unsurla aynı anda daha önce mücadele etmek zorunda kalmamıştı”

SON ON YILIN EN ZORU

Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre, geçtiğimiz yılın ekonomik açıdan Rusya için son 10 yılın en zor yıllarından biri olduğunu belirten Medvedev, “Ekonomimiz, petrol fiyatlarındaki hızlı düşüş, ülkemize uygulanan yaptırımlar ve küresel ekonomik yapının değişmesi gibi bir çok unsurla aynı anda daha önce mücadele etmek zorunda kalmamıştı” şeklinde değerlendirmede bulundu.

1998'DEN FARKLI

Rusya’nın ucuz petrolle mücadele etmeyi öğrendiğini de savunan Medvedev, ülkedeki durumun 1998 krizinden farklı olduğunu belirtti.

Medvedev, Rus ekonomisinin 1998 yılındaki kadar hidrokarbon ihracatına dayanmadığını belirterek, “Rus ekonomisindeki durum gösteriyor ki, artık ülkemizdeki pazar mekanizmaları daha istikrarlı. Batılı ortaklarımız politik nedenlerle bize yaptırım uygulamasına rağmen ekonomimiz ayakta” dedi.

YORUMLAR 38
  • derin vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    daha bu nekı batacaksınız okadar mazlumun hakkı cıkacak sızden
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    beter olun...
    Cevapla
  • reis 8 yıl önce Şikayet Et
    reise bulaşan iflah olmadı bügüne kadar sonunuz husran
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    bizdaha anbargoya başlamadık dur hele
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar daha iyi günleriniz.. beteri gelecek merak etmeyin. birsürü masum Müslüman kanına girdiniz. cennetiniz sandığınız dünyanız cehenneme döner yakında. petrol 21 dolar olacak. hemde iki ay içinde.. sonra 17 dolara inecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu