Katar Genelkurmay Başkanı Ganim Sudan'da

Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir'in, Katar Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ganim bin Şahin el-Ganim'i kabul ettiği bildirildi

Katar Genelkurmay Başkanı Ganim Sudan'da
Katar Genelkurmay Başkanı Ganim Sudan'da
GİRİŞ 26.12.2017 22:58 GÜNCELLEME 26.12.2017 22:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sudan resmi ajansı SUNA'nın haberine göre, başkent Hartum'da gerçekleşen ve iki ülke arasındaki askeri iş birliğini geliştirme yollarının ele alındığı görüşmeye, Sudan Savunma Bakanı Avd bin Avf ve Genelkurmay Başkanı İmadeddin Mustafa Adevi'nin yanı sıra Katar'ın Hartum Büyükelçisi Raşid bin Abdurrahman en-Nuaymi ve Katar'ın Sudan Askeri Ataşesi Sami Buhayt el-Cetal de katıldı.

AA'nın haberine göre Katar Genelkurmay Başkanı Ganim, Beşir ile görüşmesinde iki ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki tarihi ve gelişmekte olan ilişkilerin ele alındığını belirtti.

Sudan Genelkurmay Başkanı Adevi de Katar-Sudan ilişkilerinin sağlam ve gelişmekte olduğunun altını çizdi. İki ülkenin askeri eğitim iş birliğinde ciddi mesafe katettiğini dile getiren Adevi, farklı alanlarda da aynı şekilde hızla gelişme beklediklerini söyledi.

Öte yandan, Katar Genelkurmay Başkanı Ganim, Sudan Devlet Başkanı Beşir ile görüşmesinden önce Hartum'da Katar Askeri Ataşeliğinin açılışını yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Fahri Güven 6 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah İslam birliği adım adım gerçekleşecek inşallah. Suudiler akıllarını başına alırsa bu is hızlı olur yoksa suudiler gider yerine imanlı birileri gelir bu is yine tamamlanır.
    Cevapla
  • Mehmet Sönmez 6 yıl önce Şikayet Et
    Hah şöyle ya. Birleşin, anlaşın, güçlenin, kaynaşın. Bunun sonundan mutlaka faydalı şeyler çıkar. Aralarınıza fitnecileri, fesatçıları, ayrılıkçıları, Amerikancıları, İsrailcileri, AB'lileri, Rusçuları, Çincileri, Fransızcıları vs. sokmayın. Siz olarak kalın. Kendinizden başka kimseden fayda gelmez. Artık birleşin be. Valla midemiz bulanmaya başladı arkadaş.
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın Cumhurbaşkanımız gittiği yere kardeşlik tohumu ekti ilk meyvesi Katar oldu çok şükür
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!