Ahlaksız teklifi sonrası ağzının payını verdiler!

Terör örgütü PKK'ya hayranlığıyla bilinen bakan, "Okul ev gibidir. Orada kendinizi özgür hissetmelisiniz. Oraya başörtüsü yakışmaz" dedi, Belçika'daki okulların büyük bölümünün bağlı olduğu Katolikler yasağın siyasetin işi olmadığı yanıtını verdi.

Ahlaksız teklifi sonrası ağzının payını verdiler!
Ahlaksız teklifi sonrası ağzının payını verdiler!
GİRİŞ 26.08.2018 17:25 GÜNCELLEME 26.08.2018 17:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Belçika'da fırsat eşitliğinden sorumlu bakan Zuhal Demir'in okullarda genel başörtüsü yasağı önerisine, ülkedeki bir çok okulun bağlı olduğu Katolik Eğitim Kurumları Yönetimi karşı çıktı. Katoliklere göre, başörtüsü yasağı getirmek siyasetin işi değil.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen Bakan Demir, Belçika medyasına yaptığı açıklamada, "Okul ev gibidir. Orada kendinizi özgür hissetmelisiniz. Oraya başörtüsü yakışmaz" dedi. Bu nedenle ülke genelindeki okullarda başörtüsünün yasaklanmasını önerdi.

 

 

Demir, önerisine gerekçe olarak, giderek daha fazla küçük yaştaki kız çocuğunun başörtüsü takmaya zorlanmasını gösterdi. Demir, "Okullarda bu eşitsizliği normalleştirmemelisiniz. Onlara daha sonra kendi seçimlerini yapabilmeleri için eşitliği tattırmalısınız" görüşünü dile getirdi.

KARŞI CEVAP

Ancak bu öneri, ülkedeki okulların büyük bölümünün bağlı olduğu Katolik Eğitim Kurumları Yönetimi karşı çıktı. Katolik eğitiminin başındaki isim olan Lieven Boeve, başörtü yasağının hükümetin işi olmadığını söyledi.

Bir kız çocuğunun kendi iradesi dışında başörtüsü takmaya zorlanması durumunda okulların buna müdahale ettiklerini belirten Belçikalı yönetici, "Böyle bir baskı durumunda okul zaten başörtüsünü yasaklayabiliyor" dedi.

YORUMLAR 46
  • hakın 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan be karı senin beynin örtülmüş hatta paket olmuş. özgürlüğün tesettürlü olup olmamasıyla ne alakası var. nasıl bir bağ kurdun. islam düşmanlığınız sizi yiyip bitirecek inşallah şayet hidayet nasip olmazsa...
    Cevapla
  • Editöre kapak 5 yıl önce Şikayet Et
    Katolikler de baş örtüsü takar.Baş örtüsü yasağını hemen Müslümanlığa bağlamak bilmeyen biri için çok yanlış.Elin gavuru kendi dinini düşündüğü için karşı çıkıyor Müslümanlıkta var diye değil.
    Cevapla
  • nana 5 yıl önce Şikayet Et
    kafir kafirliğini yapacak. biz yolumuza devam edeceğiz. kıyamete kadar hak taraftarı olarak batılla mücadele edeceğiz. bu kafir kıza acımaktan başka bir şey demiyeceğiz.
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç acıma, CEHENNEM onun gibileri bekliyor.
    Cevapla
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    kim diyor sana zorla kapatıldıklarını işte böyle kanı bozuklar çocuklarımızın beynini yıkıyor ama inşllah temelimiz sağlam çocuklarımız ağzının payını veriyor böylelerine
    Cevapla
  • aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    muslumanim diyen bir insan oy verirken vicdan azabi cekmelidir . bu sahtekarlar agrupayi bile dinini yasayan muslumanlara dar etmek istiyor elin gavuru bile karsi cikarken bizim icimizdeki musluman insanin bu zihniyete oy vermesini anlamak mumukun deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak