3 yıl boyunca içti, komaya girdi!

ABD'nin Utah eyaletinde, 3 yıl boyunca elektronik sigara kullanan 18 yaşındaki Maddie Nelson akciğer hastalığına yakalandı. Hastalığının semptomları hızla kötüleşince hastaneye kaldırılan genç kız komaya girdi. Dört gün komada kalan genç kız, insanları elektronik sigarayı bırakmaya davet etti

3 yıl boyunca içti, komaya girdi!
3 yıl boyunca içti, komaya girdi!
GİRİŞ 03.09.2019 08:26 GÜNCELLEME 03.09.2019 08:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD'de 3 yıl boyunca her gün elektronik sigara içen 18 yaşındaki Maddie Nelson akciğer hastalığına yakalandı. Hastalığının semptomları hızla kötüleşince hastaneye kaldırılan genç kız komaya girdi.

 

 

ŞİKAYETLERİ ARTINCA...

The Sun gazetesinde yer alan habere göre; doktorlar, Nelson'un akut eozinofilik pnömoni geçirdiğini tespit etti. Uzmanlar, akciğerlerde beyaz kan hücrelerinin birikmesinden kaynaklanan bu hastalığın genç kızda nefes alamama gibi şikayetlere yol açtığını söyledi. Nelson'da yoğun sırt ve böbrek ağrıları ile yüksek ateş gibi belirtiler de gözlendiği belirtildi.

 

 

NEREDEYSE ÖLÜYORDU 

Dört gün komada kaldıktan sonra uyanan Maddie Nelson, hastanedeki fotoğraflarını paylaşarak, insanları elektronik sigarayı bırakmaya davet etti.  

Nelson, "Bir gece hastanede olduğumu sanıyordum ama dört gün boyunca komadaymışım" diye konuştu. 

YORUMLAR 35
  • Geo 4 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşından küçüklere satışı ve kullanımı yasak olan bir habere desek acaba? Kötü diyelim.
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, kime sorarsan sor! Avrupada sigara dükkanları kalmadı, bu alet ile çoğu bıraktı, bende dahilim. Günlük 5 veya 10 cent tutyor ve ardından bunuda bırakıyor. Her yerde bu gidişat olunca sigara ve tütün-fabrikaları bu tür haberler yayıyor. Sorun, fransa almanya vs...
    Cevapla
  • soylu 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar e sigaraya uyusturucu katip iciyor inanmayin bu tur haberlere
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Philip Morisi düşünün, American Tobacoyu düşünün. Herkes E-sigara içerse ne olur onların hali. Yapmayın, adamlar sersefil olur. Normal sigara için, o çok faydalı. Sakın e-sigara içmeyin bakın 1 kişi çok zararını görmüş.
    Cevapla
  • Hetto 4 yıl önce Şikayet Et
    E-Sigara ile sogarayı bıraktım, 3,5 yıl oldu. 6 aydır e-sigarada içmiyorum. Bu aleti bulandan Allah rszı olsun diyeceğim müslümansa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF'den imza sayısı iddiasına jet yanıt!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü