Avrupa'dan skandal 'Türkiye' çıkışı! Hazımsızlık dillerine vurdu

Lüksemburg Dışişleri Bakanı, Türkiye-AB ilişkilerine yönelik skandal açıklamalarda bulundu. İnsan hakları ihlallerinin arttığını iddia eden bakan, üyelik konusunda Türkiye'nin şansının olmadığını dile getirdi.

Avrupa'dan skandal 'Türkiye' çıkışı! Hazımsızlık dillerine vurdu
Avrupa'dan skandal 'Türkiye' çıkışı! Hazımsızlık dillerine vurdu
GİRİŞ 31.07.2020 16:04 GÜNCELLEME 31.07.2020 16:04
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Die Welt gazetesine verdiği demeçte, Türkiye'ye dair de açıklamalar  yaptı. Bakan değerlendirmesinde, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğinin yakın gelecekte mümkün olmadığını belirtti. 

 

 

TÜRKİYE'NİN HAMLELERİ HAZIMSIZLIK YAPINCA AB ÜYELİĞİ İLE TEHDİT EDİYORLAR

Türkiye'nin Libya, Suriye ve Akdeniz'deki başarılı hamlelerini hazmedemeyen Avrupa'nın sözcülüğünü yapan Jean Asselborn, AB üyeliği ile Türkiye'ye gözdağı vermeye kalktı. 

 

 

"Türkiye'nin gelecek 15 ile 20 yılda Avrupa Birliği'ne girmesinin hiçbir şekilde mümkün olmadığı kanısındayım" diyen Asselborn, "Türkiye'de ağırlaşan insan hakları ihlalleri, Türkiye'nin olası bir AB üyeliği konusunda düşünmemizi ve hatta aklımızın bir yerinde tutmamızı dahi engelledi" yorumunu yaptı.

Asselborn skandal açıklamalarına devam ederek "demokratik hakların absürt bir şekilde ihlal edildiğini ve bu durumun bitmediğini" söyledi. 

YORUMLAR 229
  • Sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben almanya da yaşiyorum, bu ūlkeyi hiç duymadim, nerde bu ūlke ya,
    Cevapla
  • Tepki 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı terane, bizim yöneticilerimiz de bunlara ta ... yolunuz var diyecek delikanlı çıkmadı neyse onunda zamanı gelir yöneticilerinde bir bildiģi vardır diye kendimizi avutuyor,bekliyoruz.
    Cevapla
  • Kepise Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben avrupada yasayan bir Türk olarak soyluyorum tobe tobe camiler ne zaman kiliseye cevrilirse ozaman hemen alirlar avtupalilar cok cok asiri dindar hiristiyanlar disaridan oyle goruk mesede nufusun yarisindan fazlasi kilise derneklerine uye aylik karindan para kesilir beki bizde kas cami uyesiyik ve ne kadar para kesiliyor
    Cevapla
  • m.dulum 3 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman almayı düşündülerde şimdi imkansız diyorlar...
    Cevapla
  • @7@ 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa çöküş durumunda boş konuyorsun haci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’