Paşinyan canlı yayında itiraf etti: Çok fazla zayiatımız var...

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, halka sesleniş konuşmasında çok fazla zayiatlarının olduğunu ifade etti.

GİRİŞ 03.10.2020 21:38 GÜNCELLEME 07.10.2020 22:02
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgal ettiği topraklara yönelik operasyonları sürerken, Ermenistan tarafında panik havası devam ediyor. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan bugün halka seslendi.

 

 

Son dakika haberi: İlham Aliyev son dakika duyurdu: Bayrağı diktik!


Cepheden sıcak görüntüler;

 
Ermenistan ve Rus basınında geniş yer alan konuşmasında Paşinyan, Azerbaycan’a karşı direnmekte olduklarını ifade ederek, Azerbaycan’ın eşi benzeri görülmemiş şekilde saldırdığını belirtti.
 

Azerbaycan halkı topraklarının Ermeni işgalinden kurtarılmasını kutluyor

"ÇOK FAZLA KAYBIMIZ VAR"

Devlet Başkanlığına ait sosyal medya hesaplarında Rusça, Ermenice ve İngilizce olarak yayınlanan konuşmada Paşinyan’ın oldukça gergin olduğu gözlemlendi. Başbakan Paşinyan, "Gönüllülerimiz ile kutsal toprakları kurtarmak için başlattığımız savaşın üzerinden 1 hafta geçti. Çok fazla sivil ve askeri kaybımız var ancak düşman stratejimizi hala çözemedi. Askerlerimiz ve gönüllülerimiz hiçbir çabadan kaçınmıyor ve eşi benzeri görülmemiş kahramanlık örneği gösteriyor" diyerek halkına moral vermeye çalıştı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 221
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yakın bir zamanda yenilgiyi ve işgal ettiğiniz toprakların tamamının Azerbaycan'a teslim edildiğini itiraf edeceksin.
    Cevapla
  • osmanlı iskenderun 3 yıl önce Şikayet Et
    senin stratejin bizim bir osmalı tokadına bakar...vurduk mu darmadağın olursun...soysuz kefereler sizi. .
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Hav hav ermeni dilini bilmiyorum ancaq buna benzer bir şey olmalı. Bütün TÜRK kardeşlerimize yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Biz iki devlet, bir milletiz. Ermeniler işqal etdikleri AZƏRBAYCANIN tarihi ve bu günki topraklarından çıkmalı ya da zorla çıkarılacak. Artik dünya da biliyor kim haklı , kim haksız . ALLAH yar ve yardımcımız olsun. İnşeAllah Qarabağ hızlı bir zamanda geri dönecek ve düşman yalnışını anlayacaq başka yolu da yok. TÜRKİYƏ - AZƏRBAYCAN sizi seviyoruz . :-))
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Paşinyanmısın perişanmısın nesin daha bu fragman film yeni başlıyor. Zıplamadan önce düşünecektin bunu. Türklere kafa tutarsan kafanı kopartırlar
    Cevapla
  • Ezgi Kayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Stratejisi de varmış aman da aman :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!