Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Berde şehrine füze saldırısında 4 sivil hayatını kaybetti. Çocukların da olduğu 10 sivil yaralandı.

Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı
GİRİŞ 27.10.2020 17:45 GÜNCELLEME 27.10.2020 18:32
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması geldi. Bakanlık yaptığı açıklamada, Ermenistan güçlerinin Goranboy, Terter ve Berde bölgelerine roketle saldırdığını duyurdu.

SİVİLLER YAŞAMINI YİTİRDİ

Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırıları devam ediyor. Azerbaycan'ın Berde şehrine füze saldırısı gerçekleştiren. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev Ermeni ordusunun, 4 sivili öldürdüğünü duyurdu. Aralarında çocukların da olduğu 10 sivil de yaralandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • iskender temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sütü bozuklar...
    Cevapla
  • Kenyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    BM.leri dinsiz kitapsızlar temsil ediyor,bu kafir devletler müslümanların hakkını koruyamaz, müslümanlar olarak başımızın çaresine kendimiz bakmalıyız.
    Cevapla
  • keke 3 yıl önce Şikayet Et
    ateşkes ilan edildi mi ? sen ondan haber ver .. .
    Cevapla
  • Diyarbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ tamamen alındığı zaman bu füzeleri atamayacaklar attıkları zaman misliyle karşılık bulacaklar kimsede bişey yapamaz o zaman çünkü sana gelen tehdit nerdeyse o bölgeye misliyle karşılık verme hakkı var köpek Ermeniler
    Cevapla
  • ÖNEMLİ BİR SORU 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan Karabağ'ın tamamını aldığında Ermenistan füze saldırılarını durduracak mı? Saldırmaya devam ederse ne olacak? Türkiye'nin bununla ilgili hazırlığı vardır. Çünkü Ermenistan saldırmaya devam edecek. İran bu yüzden mi sınıra asker yığmaya başladı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'