Katar Emiri Al Sani'den Suudi Arabistan'a teşekkür!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, 41. Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Zirvesi için gittiği Suudi Arabistan'a "gösterdikleri misafirperverlik ve sundukları kardeşlik atmosferinden" dolayı teşekkür etti.

Katar Emiri Al Sani'den Suudi Arabistan'a teşekkür!
Katar Emiri Al Sani'den Suudi Arabistan'a teşekkür!
GİRİŞ 05.01.2021 22:13 GÜNCELLEME 05.01.2021 22:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuveyt Emirlik Divanından yapılan yazılı açıklamada, Katar Emiri Al Sani'nin Ula'da düzenlenen 41. KİK Zirvesi'nin sona ermesinin ardından Suudi Arabistan'dan ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Katar Emiri Al Sani'nin Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a gönderdiği telgrafta, 41. KİK Zirvesi'nde kendilerine ve heyetine gösterilen misafirperverlik için teşekkür ve takdirlerini ilettiği kaydedildi.

Al Sani'nin, zirvenin başarısı için sarf edilen çabalar ve sunulan kardeşlik atmosferinden de övgüyle söz ettiği aktarıldı.

Katar Emiri'nin ayrıca, zirvenin olumlu sonuçlarının KİK'in ilerlemesini güçlendireceğini, Körfez halklarına fayda sağlayacağını ve bölgenin karşı karşıya olduğu zorluklarla mücadelede dayanışmayı pekiştireceğini ifade ettiği belirtildi.

Veliaht Prens Bin Selman, 41. KİK Zirvesi'ne katılmak için Suudi Arabistan'ın Ula kentine gelen Katar Emiri Al Sani'yi havalimanında karşılamıştı. İki lider, Kovid-19'a rağmen sarılarak samimi bir görüntü vermişti. Bin Selman, daha sonra da Katar Emiri Al Sani ile tarihi Ula kentini gezmişti.

YORUMLAR 10
  • Seyfi abimiz 3 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum ağzı olan konuşmuş. siyasetten anlayan yok. kaynananla kavga edip barıştığında da elini öpmüyor musun. adam teşekkür etmiş. ne var bunda. işleri normalleştirecekse arabistan misafir etmiş, katar teşekkür etmiş.
    Cevapla
  • Nre 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yanlış düşünüyorsunuz. Mesele o deği. Türkiye den Katar’ın dostluğun arasına girmek ve bozmak. Ah birde başkalarına laf edersin bre cahil
    Cevapla
  • toto 3 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan'a "gösterdikleri misafirperverlik ve sundukları kardeşlik atmosferinden" dolayı teşekkür etti. yamyama gereksiz övgü. veya acizlik. veya münafıklık
    Cevapla
  • VatandaŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Var bi bit yeniği, bizi içeridekarıştırmaya çalışırken dışarıya da el atıyorlar, Rabb'im asla ve asla fırsat verme hiçbir soysuza
    Cevapla
  • dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi resmen iki gün önce gırtlağına sarılıyorlardı biz olmasak çoktan öldürmüşlerdi Al sani yi
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş ne oldu birgünde kardeş oldu bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!