Türk SİHA'larının etkisi! Ermeni gazetesi: 10 binden fazla asker cepheden kaçtı

Ermenistan'dan yayın yapan Johovurd isimli gazete, Dağlık Karabağ'da gökten alevler yağdığını gören 10 binden fazla Ermeni askerinin firar ettiğini yazdı. Çatışmalara, Azerbaycan'ın satın alarak kullandığı Türk SİHA'ları damga vurmuştu.

Türk SİHA'larının etkisi! Ermeni gazetesi: 10 binden fazla asker cepheden kaçtı
Türk SİHA'larının etkisi! Ermeni gazetesi: 10 binden fazla asker cepheden kaçtı
GİRİŞ 12.02.2021 16:15 GÜNCELLEME 13.02.2021 08:58
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Azerbaycan karşısında tarihi hezimete uğrayan Ermenistan cephesinden itiraflar gelmeye devam ediyor.

"10 BİNDEN FAZLA ASKER KAÇTI"

Ermenistan medyasını yakından takip eden gazetecilerin sosyal medya hesaplarından aktardığına göre; Ermeni gazetesi Johovurd, savaş boyunca firar eden Ermeni askerlerin sayısının 10 binden fazla olduğunu yazdı.

"GÖKTEN ALEV YAĞIYORDU"

Gazete haberinde "44 günlük savaşta cepheden firar eden Ermeni askerlerinin sayısı 10 binin üzerinde. Gayet rahat savaşa yollanmışlardı; ancak gökten alevler yağınca ve arkadaşları gözlerinin önünde küle dönünce ne yapacaklardı? Başka yol yoktu, kurtuluş kaçmaktaydı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hersey yüzde yüz yerli olmaz dünyadaki hangi firmanın hangi makinasi yuzdeyuz yerli üretiyor bu konuya çok takılıyoruz o parçalara batı ambargo koyarsa doğudan alırız illa satacak birileri olur. Önemli olan yazılım ana omurga.
    Cevapla
  • Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Halen daha bu SİHA larin motoru yerli değil bunlar montaj diyenlere gelsin .
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Dediğinde haklısın ama yarın o motoru dışardakiler satmassa ne yapacaksın. Nasıl çalışacak o makine... Ve söylenen tamamı yerli üretim diye. Bu yalan söylemeye girmez mi halkı kandırmak değilmi.
    Cevapla
  • Nizam 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalim simarik basbakanin sebep oldugu, bilerek kendi askerlerini olume yolladigi ve bilerek masum azeri kardeslerimizi coluk cocuk demeden katleden bu yaratigi neden asmiyorlar.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin acil teknoloji ve üretim faslına geçmesi gerek yoksa hep sömürge kalacağız.enfkasyon neden oluyor bakkala git aldığın urunkerin yüzde 90 i yabancinin kalan 9 u da yabancı ortaklı yüzde 1 de bizim. Bakın telefonlar arabalar uçaklar ne kullanıyorsak yüzde 99 u yabancıların nasıl kalkinsin devlet ureteceksin ve Osmanlı gibi sende dünyaya adaletle hükmedeceksin olay bu önce eğitim eğitimi acil din ve fen olarak verilmeli dini ve feni iyi öğretmek gerek çocuklara sonrası kendi kendine gelecektir
    Cevapla
  • refik 3 yıl önce Şikayet Et
    rahat dursalar türkiye azarbaycan sınırları açacaklar ermeni halkı biraz rahatlar ekonomisi çökmüş bir ülke zaten bunlar halkını düşünse bunları yapmaz ab ve abd ki lobiler bu ülkeyi bu hale getirdiler milyarlarca dolar zarara ugradılar belki akıllanırlarda diyolok içine girerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi