İsrail, Gazze'nin balıkçılık bölgesini kapattı

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları artarken, Pazar akşamı İsrail Gazze açıklarındaki balıkçılık bölgesini tamamen kapattığını açıkladı.

İsrail, Gazze'nin balıkçılık bölgesini kapattı
İsrail, Gazze'nin balıkçılık bölgesini kapattı
GİRİŞ 11.05.2021 10:15 GÜNCELLEME 11.05.2021 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktiviteleri Koordinasyon Birimi Sorumlusu Ghassan Alian yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'nin balıkçılık bölgesinin "bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak şekilde derhal" kapatıldığını söyledi. 

HAMAS VE FİLİSTİN'E SUÇLAMA

Alian, hafta sonu ve Pazar günü Gazze'den İsrail'in güneyine doğru gönderilen ve yangın çıkarıcı maddeler taşıyan balonlara karşı bu önlemin, "duruma ilişkin bir güvenlik değerlendirmesinin" ardından, "cezalandırıcı bir önlem" olacağını savundu.

Hamas'ı ve Filistinlilieri suçlayan Alian, "sonuçlarına katlanaklar" diyerek tehditler savurdu. 

İsrail benzer bir önlemi, kıyı bölgelerinden gelen roket ateşine bir karşılık olduğunu belirterek Nisan ayı sonlarında da uygulamaya koymuştu.

YORUMLAR 2
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrail çok kafir bir devlet zındık kafir
    Cevapla
  • Davut 58 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizler halen biseylerin farkinda degiliz gozlerimiz kapali siyonist israilin tek hedefi turkiye filistin felan bahane Israilin zulumlerine kim karsi cikiyor turkiye heryerde karsisina cikiyoruz bu yuzden bizi nereye takacagini sasiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!