Tunus'taki darbede BAE parmağı! 3 gün önce haber vermiş

Dubai Emniyet Müdürlüğü Başkan Yardımcısı ve Korgeneral Dhahi Khalfan'ın Tunus'ta yaşanan darbe girişiminden 3 gün önce "İyi haber, yeni bir darbe geliyor" tweeti attığı ortaya çıktı.

Tunus'taki darbede BAE parmağı! 3 gün önce haber vermiş
Tunus'taki darbede BAE parmağı! 3 gün önce haber vermiş
GİRİŞ 26.07.2021 11:22 GÜNCELLEME 26.07.2021 11:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, meclisin tüm yetkilerini dondurduğunu ve milletvekillerinin dokunulmazlıklarını askıya aldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Said ayrıca, mevcut Başbakan Meşişi'yi görevden aldığını, atayacağı bir başbakanla yürütmeyi devralmaya karar verdiğini de duyurdu.

Tunus'ta askerler, Meclis Başkanı Gannuşi'yi parlamentoya almadı!Tunus'ta askerler, Meclis Başkanı Gannuşi'yi parlamentoya almadı!


Tunus Meclis Başkanı ve Nahda Hareketi Lideri Raşid el-Gannuşi, Cumhurbaşkanı Kays Said'in Meclisin çalışmalarını dondurma ve Başbakan'ı görevden alma kararları üzerine halkı barışçıl mücadeleye çağırdı.



DARBEYİ 3 GÜN ÖNCE YAZDI

Dubai Emniyet Müdürlüğü Başkan Yardımcısı ve Korgeneral Dhahi Khalfan'ın 3 gün önce attığı bir tweet dolaşıma girdi.

Khalfan'ın 3 gün önce "İyi haber, yeni bir darbe geliyor" dediği ortaya çıktı.

Dhahi Khalfan
'İHVAN'A KARŞI AYAKLANDILAR' MANŞETİ

Suudi Arabistan'ın en ünlü gazetesi Okaz ise, bugünkü manşetinde "Tunus, İhvan'a (Müslüman Kardeşler) karşı ayaklandı" başlığını kullanarak, yaşananları "darbe" olarak nitelendirmedi.


YORUMLAR 22
  • YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi önceden bilirler. Zira darbeyi tertip komitesinin başını çeken ülkedir bu alçak BAE. Bu alçaklar dünya mazlumlarının başına dert olmadan, hesaplarını tez vekitte kesmek gerek.
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    BEA ve Suud un başındakiler israilin köpekleri bunların islamla yakından uzaktan alakası yok. israil güdümünde ABD nin organize ettiği ve emirleri ile yapılan darbe. Tunus halkı eğer ki bu darbeye suskun kalırsa bir daha asla ayağa kalkamaz AB ve ABD nin hizmetkarı olmaktan asla kurtulamaz.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C kötülere fırsat vermesin inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    BAE ne yapmak istiyor kimdir bu ülkenin insanları amerikan ve israilin kullanışlı elemanlarımı nasıl müslüman bu insanlar müslüman alemiyle neden uğraşıyorlar bunlara dur demenin zamanı gelmedimi allah bunlarında mutlaka cezasını verecektir
    Cevapla
  • garip 2 yıl önce Şikayet Et
    bae destekliyse ki öyle, siyonist ve emperyalistlerin darbesi, ne olursa olsun, halk direnmeli. Ya istiklal, ya ölüm! ölürsen sehid, kalirsan gazi olursun, onurunla yasar veya hayirla yad edilirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme