Zelenskiy Batı'ya patladı: Dünyanın en kudretli güçleri uzaktan izliyor

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Ülkemizi tek başımıza savunuyoruz. Dünyanın en kudretli güçleri uzaktan izliyor. Dünkü yaptırımlar Rusya'yı ikna etti mi? Yeterli olmadığını gökyüzümüzde ve yerde görüyoruz" dedi.

Zelenskiy Batı'ya patladı: Dünyanın en kudretli güçleri uzaktan izliyor
Zelenskiy Batı'ya patladı: Dünyanın en kudretli güçleri uzaktan izliyor
GİRİŞ 25.02.2022 10:15 GÜNCELLEME 25.02.2022 10:34
Bu Habere 322 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, halka seslendiği video mesajında, Rus güçlerinin saldırılarında sivil veya askeri hedef ayrımı gözetmediğini söyledi.

Bunun nedeninin, halka ve devlete baskı yapmak olduğunu vurgulayan Zelenskiy, "Tüm Ukraynalılara (baskı yapmak), devlet görevinde olanlara değil sadece, bugün dünden daha da fazla" diye konuştu.

Zelenskiy, "düşmanın" çoğu bölgede durdurulduğuna ve savaşın hala devam ettiğine dikkati çekerek hava savunma sistemlerinin gökyüzünü koruduğunu ancak Rus güçlerinin uçaklarının alçakça özellikle Kiev'de meskun mahalleri hedef aldığını bildirdi.

Rus rokatlerinin düştüğü bina

BATI'YA VERYANSIN

Saldırıların, 1941 senesinde Nazilerin Kiev'e saldırısını hatırlattığına işaret eden Zelenskiy, "Ülkemizi tek başımıza savunuyoruz. Dünyanın en kudretli güçleri uzaktan izliyor. Dünkü yaptırımlar Rusya'yı ikna etti mi? Yeterli olmadığını gökyüzümüzde ve yerde görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, Rusya'nın eninde sonunda savaşı ve saldırıyı durdurmak için Ukrayna'yla görüşeceğine dikkati çekerek ne kadar önce görüşme başlarsa Rusya'nın o kadar az kaybı olacağını vurguladı.

Ukrayna'nın kaderinin ancak Ukraynalılarda olduğunun altını çizen Zelenskiy, "kruz füzelerinin özgürlüklerine karşı çaresiz olduğunu" dile getirdi.

"BİZİM İÇİN SAVAŞIN, SAVAŞA KARŞI SAVAŞIN"

Zelenskiy, dün Ukrayna'ya karşı protestolar düzenleyen Ruslara seslenerek "Sizi görüyoruz. Bu demektir ki; siz bizi duydunuz. Bu da demek ki bize güvenmeye başladınız. Bizim için savaşın. Savaşa karşı savaşın" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 322
  • Raska 2 yıl önce Şikayet Et
    senin meselen Nasrettin hocayla Timurun filleri meselesine döndü Yahudisin ya siyonistlerin oyuncaği olursan olacaği bu iki tarafinda yanlişina yanliş diyecektin kendine has bağimsiz bir ülke olacaktin Rusya kendisine muhalif olduğun için vurmadi seni abd ve israilin oyuncaği olduğun için vurdu.Zira rusya sinirlarinin bir kariş ötesinde nato abd üssü istemediği için vuruyor seni yani asil şuan seninle değil abd ile savaşiyor her iki tarafin yanlişlari ile savaşsaydin dik dursaydin bu noktalara gelmezdin.Bir müslüman olarak rusya zalimine karşi sana değil ölen halkina acıyorum .
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Tayip erdoganin. Kiymetini billin. 6 benzemez. Devletin basina gelirse. Ne olacagini görün. Ukrania. 2 oluruz
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelinkski sana çok acı günaydın büyük şeytan abd,ab ile iş tutar sözlerine kanarsan olacağı bu.Saldırıdan önce putin ile teke tek görüşüp en az zararla ve hiç bir insan zarar görmeden halledebilirdin.abd,ab el attığı hangi ülke tarumar olmamış.Afganistan,ırak,suriye,libya hiçmi bunlara bakmadın.Bize bak bu alçaklar bizim sözde mütefikimiz içimizdeki alçak iş birlikçileri ile yapmadıkları düşmanlık kalmadı.Bizi parçalamak için her şeyi yapıyorlar içimizdeki hainleri paraya boğuyorlar.Yazık ettin ülkene
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde de bir Eko var..Senin gibi şovmen..!!! İngiltere ve Abd'nin maşası ve piyonu olmaya dünden gönüllü..İNŞAALLAH bu millet senin gibi kukla bir şovmenin ülkeyi ve insanlarını ne hale getirdiğini görüp, ibret alır, aklıllanır...!!!!
    Cevapla
  • Avşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanmam. Onun derdi özgürlük demokrasi adı altında ülkeyi bölmek. Rabbim yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelensky ne bekliyordun abd ve nato nun karşısın da suriye ırak afgan istan yok adam sığınak yaparken önlem alınmalıydı sadece izlediler sende bu oyunun bir parçasısın bunu unutma olan masum insanlara oluyor yazık ki ne yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir