Son dakika: Zelenskiy'den Rusya'ya müzakere cevabı! Türkiye'yi işaret etti...

Son dakika haberi: Kremlin'in Ukrayna'ya yaptığı Belarus'ta müzakere masasına oturulması sonrası Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, görüşmeler için aralarında İstanbul'un da bulunduğu 4 şehri işaret etti.

GİRİŞ 27.02.2022 13:52 GÜNCELLEME 27.02.2022 16:12
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kremlin Sözcüsü Rusya'nın müzakerelere hazır olduğunu, Moskova'nın Ukrayna'yı beklediğini söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları sürerken iki taraftan da müzakere görüşmelerine ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ruslar görünce şaşkına döndü! Ukrayna hükümetinden tabela hamlesi....Ruslar görünce şaşkına döndü! Ukrayna hükümetinden tabela hamlesi....

Son dakika: Rus basını duyurdu! İşte Putin'in saldırıları bitireceği tarih...Son dakika: Rus basını duyurdu! İşte Putin'in saldırıları bitireceği tarih...

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Rus heyeti Ukraynalılar ile müzakerelere başlamak için Belarus'un Gomel kentine ulaştı." açıklamasında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Rusya, Ukrayna'ya Belarus bölgesinden saldırmasaydı Minsk'te görüşmeler mümkün olabilirdi" dedi.

Zelenski, müzakere sürecine ilişkin olarak, "Ukrayna'ya saldırgan tavır içinde olmayan yerlerde müzakereye açığız." dedi.

Rusya'da bomba gelişme! Devlet haber ajansı büyük zayiatı yayımladı, anında sildiler...Rusya'da bomba gelişme! Devlet haber ajansı büyük zayiatı yayımladı, anında sildiler...

Ukrayna Savunma Bakanlığı: Bayraktar TB2'ler Rusya'ya cephane taşıyan treni imha ettiUkrayna Savunma Bakanlığı: Bayraktar TB2'ler Rusya'ya cephane taşıyan treni imha etti

ABD'den son dakika 'Ukrayna' kararı!ABD'den son dakika 'Ukrayna' kararı!

İSTANBUL DETAYI

Zelenskiy, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddederek müzakereler için, İstanbul, Varşova, Bakü veya Budapeşte'yi önerdi.

Zelenskiy, "Minsk görüşmeleri Rusya, Belarus topraklarından Ukrayna'ya saldırmazsa mümkün olabilir. Ukrayna'ya karşı saldırgan tavır içinde olmayan yerlerde müzakereye açığız" dedi.

YORUMLAR 35
  • Taskin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardesim bizi Katmayin gidin azerbeycanda anlasin burda birinin basina birsey gelirse turkiye direk savasa girer Bir it kemigi var bu iste Putin isterse ukranyayi yerle bir ederdi.. simdi sicak dakikalar yasatiyor amerika nato ve diger ulkeler bu fitili atesliyor Rusyayi kiskirtiyor Butinin kafasi aticak yerle bir edicek ukranyayi cin varken amerika bir sey yapamaz savas olasilik olursa Cin tarafsiz kalamaz Amerika tarafinda da olamaz bize amerika tarafindan olamayiz Daha Ne ucagimizi verdi ne paramizi ulan bu Adamlardan bir hayir gelmez resmen gasp ettiler paramizi
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulu unut zelensky diğer şehirler olabilir.
    Cevapla
  • Osman amca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahse girerim zelensiki a laşmayacak bana niyeti yok gibi geidi
    Cevapla
  • Haci rihmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yahudi zordayken ağam paşam rahata kavuşunca kimseyi tanimazlar ukranyali masumlarin kani seninde eline bulaşti en az putun kadar.
    Cevapla
  • yusufaga 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumu duzeltecek tek ulke Türkiye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...