Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı

Rus Profesör Aleksandr Dugin, Rusya'nın Ukrayna'yla mücadelesinin "varlık yokluk meselesi" olduğunu bu yüzden "Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı
Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı
GİRİŞ 27.03.2022 23:50 GÜNCELLEME 28.03.2022 05:49
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Rus Profesör Aleksandr Dugin, önemli açıklamalarda bulundu. Al-Jazeera televizyon kanalına konuşan Rus siyaset bilimci, Rusya'nın savaşı kazanmak zorunda olduğunu söyledi.

Putin'in danışmanı Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı

"AKSİ HALDE RUSYA HARİTADAN SİLİNİR"

Dugin, aksi halde Rusya'nın haritadan silinebileceğini vurguladı. Dugin, Rus ordusunun gerekirse nükleer silah kullanmasının şart olduğunu savundu.

Rusya'nın Ukrayna işgali 32. gününde! Bilanço açıklandıRusya'nın Ukrayna işgali 32. gününde! Bilanço açıklandı

Alman medyası, Putin’in önündeki 5 senaryoyu yazdıAlman medyası, Putin’in önündeki 5 senaryoyu yazdı

Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'

"NATO KARIŞIRSA KARŞILIK VERİRİZ"

Aleksandr Dugin "Bu askeri operasyon bizim için varlık yokluk meselesi. Ya var olacağız ya da yok olacağız. Şu anda her şey sallantıda duruyor. Yenilgi ihtimalini düşünmüyoruz. Çünkü bu olamaz. Olursa Putin, Rusya ve bildiğim kadarıyla dünya da olmayacak. Çünkü biz her şeyi riske attık. Bu yüzden NATO tarafından nükleer bir saldırıya uğrarsak veya savaşa müdahale ederse, nükleer seçeneğe ilişkin Sayın Putin'in söylediklerini dinlemek gerekir. Çünkü sahada aynı şekilde cevap verilecek. Bu operasyonun 'son nefesimize kadar devam etmesi' kararı çoktan alındı ve kazanmaktan başka çaremiz yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 61
  • Tokatlı Emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı tırstırmaya çalışıyor kendince.Sanki bir tek kendilerinde var nükleer silah.Ve sanki gerçekten ölmeye hazırlarmış gibi caka satıyor.Kimsenin savaşa müdahil olmasını ve Ukraynaya yardim edilmesini engellemeye çalışıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'ya söylüyoruz ama dinleyen yok .Amerika'ya at atom bombasını yoksa Amerika Rusya'yı haritadan silecek
    Cevapla
  • soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığınız yoruma kendiniz inanıyomusunuz acaba?Sırf birilerini güçlü görmek istediğiniz için yorum yapıyosun.Yoksa yani yaptığınız yorumun kayda alınacak hiç bir değeri yoktur.
    Cevapla
  • İsmail K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayel kurmayın Rusya hiçbirzaman savaşı kaybetmez dünya saldırsa yine kimse kazanamaz bi düşünün
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Dağ taştan başka bir şey olmayan Afganistan'ta yıllarca bir adım ilerleyemeyen ve en sonunda yıkılan Sovyet Rusya mı yenilmez? Rusya denilen balonun gücü de aynı Amerika denen balonun gücü kadardır. Yıkma gücü vardır evet ama kazanma gücü sıfırdır.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih bilginiz sifir, Rusya'yi hafife almiyoruz ama cok buyuk daha gormiyoruz, slavlarin tarihi 1000 seneyi gecmez savas kazanir da kaybeder de. nuukler silaha gelince bugun cogu ulkede var zaten ve bunu kimse soylemez gercekleri gorun artik, sadece bizim ulkemizde 30 bas var resmi olarak.
    Cevapla
  • DERSENEL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize düşen, içimizdeki kazma sapı kadar beyni olmayanların, S400'ler ne işimize yarayacak diyenlerin, NATO bize mi saldıracak diyenlerin, bu savaştan ne anladıklarını sorgulamaktır. yada S400 ve S500 lerin dünyanın dengesini nasıl değiştirdiklerini anlamayanlara anlatmaktır.
    Cevapla
  • Ertaç Akgün 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrailliler,S400 lerin F35 leri avlama yeteğine sahip olduğunu kanıtladı.Amerika israilden aldığı tavsiye ile,Türkiyede S400 istemiyor.Ayrıca S500 ler , S400 lerin bir üst versiyonudur.Yani S500 lerin menzili S400 lerin menzilin daha fazladır.Nasıl saldırı füzelerinin menzili artıkça düşman toprağını vurma gücü artırıyorsa,aynı şekilde savunma füzelerinin de menzili artıkça, havadan gelecek düşman saldırılarının imha edilmesi kolay hale geliyor.S500 ler dünyanın en uzun menzilli savunma füzeleridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den anket açıklaması: İl il saydı: Hiç beklemediğiniz sürprizler olacak
Para kuleleri skandalında komik savunma!