Slovakya’da tren kazasında 4’ü ağır 70 kişi yaralandı

Slovakya’nın Zilina Bölgesi'nde meydana gelen tren kazasında 4’ü ağır 70 kişi yaralanırken ilk bilgilere göre kazada can kaybı yaşanmadı.

Slovakya’da tren kazasında 4’ü ağır 70 kişi yaralandı
Slovakya’da tren kazasında 4’ü ağır 70 kişi yaralandı
GİRİŞ 04.06.2022 01:22 GÜNCELLEME 04.06.2022 01:26

Slovakya’nın Zilina Bölgesi’nde Vrutky ve Varin kasabaları arasında bir lokomotifin, arızalanarak duran bir yolcu trenine çarpması sonucu 4’ü ağır 70 kişi yaralandı.

Makinistlerin hayatlarını kaybettikleri bilgisi itfaiye ekipleri tarafından yalanlanırken olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı hastaları helikopter ile hastaneye götürdü.

Slovakya Başbakanı Eduard Heger yaptığı açıklamada “Malesef ciddi bir tren kazası yaşandı. İçişleri,Sağlık ve Ulaştırma Bakanlarımız olay yerine gidiyorlar. Beni durum hakkında bilgilendirecekler. Olay yerinde bulunan tüm kurtarma ekiplerine teşekkür ederim.” dedi.

Kaza yerinde Martin, Zilina ve Trenn'den profesyonel itfaiyeciler ile Zilina ve Banovce nad Bebravou'dan kurtarma ekiplerinin yanı sıra gönüllü itfaiyeciler yer alıyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’