Yunan isimden küstah sözler: Türkleri balıklara yem yaparız

Yunanistan Yeni Sağ Partisi Genel Başkanı Failos Kranidiotis, sosyal medyadan yaptığı küstah açıklamada; "Türkiye bize saldırırsa solcular onlarla beraber olacak. Ancak biz onları balıklara yem yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yunan isimden küstah sözler: Türkleri balıklara yem yaparız
Yunan isimden küstah sözler: Türkleri balıklara yem yaparız
GİRİŞ 13.06.2022 06:45 GÜNCELLEME 14.06.2022 06:32
Bu Habere 730 Yorum Yapılmış

Ankara ile Atina arasındaki gerginlik her geçen gün tırmanırken, Yunanistan Yeni Sağ Partisi Genel Başkanı Failos Kranidiotis sosyal medya hesabından küstah açıklamalarda bulundu.

ODA TV'de yer alan habere göre; sosyal medyadan yaptığı paylaşımla haddini aşan Failos Kranidiotis şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye bize saldırırsa solcular onlarla beraber olacak. Ancak biz onları balıklara yem yapacağız."

100 YIL ÖNCE DENİZE DÖKÜLMÜŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Rusya'ya değil, Türkiye'ye karşı kuruluyor" dediği Yunanistan'daki ABD üslerinin sayısı 4 yeni üsle 9'a çıktı. ABD, Dedeağaç'a 2021 Temmuz'unda 400 tank ve zırhlı araç sevk etmişti.

ABD ve AB'den güç alan Yunanistan son olarak Ege Denizi'ndeki adaları uluslararası anlaşmalara aykırı olarak silahlandırmaya başladı.

Yunanistan 15 Mayıs 1919'da Batı Anadolu'yu işgal etmek üzere İngiltere ve ABD'nin desteğiyle İzmir'e çıkmış, 9 Eylül 1922'de bu girişimleri hüsranla sonuçlanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 730
  • Yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklını başına Yunanistan
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedelerini arada bi sor türkler nasılmış
    Cevapla
  • Levent Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun yoksa aklımızla birlikte komple bir bütün olarak Yunanistanida aliriz Türkiye topraklarına dahil ederiz sizlerinde gömeriz hodri meydan
    Cevapla
  • Diyarbakır 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaş kimse istemez ama olursada asla kacmayiz değil deniz kıyısı ülkenin bir balığını bile size yar etmeyiz nasılsa olecez bari ülkemize faydamız olur ismimiz belki bı şehitlik mezarida yazar vatanını namusunu korudu diye hodri meydan kim kimi yem ediyor görelim komşi :)
    Cevapla
  • Hacı hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi "it iti ısırmaz." solcularınız sizden ayrılmaz. korkmayın. İkincisi "imansız korkak olur." bize saldırdığınız zaman Polatlı'dan izmir'e kadar kovalamıştık. Şimdi biz gelirsek nereye kaçacaksınız. merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı