İşgalci İsrail Nablus'ta 62 Filistinliyi yaraladı

İsrail güçlerinin, Filistin’in Nablus şehrinde çıkan çatışmalarda 62 Filistinliyi yaraladığı açıklandı.

GİRİŞ 30.06.2022 11:38 GÜNCELLEME 30.06.2022 14:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail güçleri ile Filistinliler arasında dün gece Filistin’in Batı Şeria bölgesinin kuzeyinde yer alan Nablus şehrinde çıkan çatışmalarda, 62 Filistinlinin yaralandığı açıklandı.

Filistin Kızılay’ına bağlı Ambulans Servisi Müdürü Ahmed Cibreel, Filistinli 1 gencin kurşunla vurulduğunu, 16 kişinin plastik mermilerle yaralandığını belirterek, diğer 4 yaralı ile birlikte tüm yaralıların hastaneye sevk edildiğini duyurdu. Cibreel açıklamasında 40 Filistinlinin İsrail güçlerinin tarafından fırlatılan gaz bombalarını soludukları için boğulma tehlikesi atlattığını ifade ederek, 2 ailenin evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirtti.
İsrail ise çatışmalarda 3 İsraillinin hafif yaralandığını açıkladı. Yaralanan İsrailliler arasında Kuzey Batı Şeria'daki Samiriye Bölge Tugayının başındaki Albay Roy Zweig’in de olduğu ve tedavisi için hastaneye sevk edildiği ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Vatan aşkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sedef kardeş burda araptan şundan bundan değil müslüman dan bahsediyoruz insanın içinde vijdan yoksa yada inanç o insanlık tan çıkmıştır zaten bizim yavrularımız müslüman kardeşi için şehit olursa ne mutlu çünkü onlar o kadar ğüzel yerlerdeki yani cennet te normal insan oradan tekrar dünyaya dönmek istemez ama şehit olanlar terrar dönüp yine şehit olsak derler yani bu mevki kutsaldır
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kardeşini gönder o zaman şehit olmaya burada boş yapma.
    Cevapla
  • Sedef 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne... Zengin Araplar'dan ses çıkmıyor da bize ne oluyor?? Umurumda bile değil! Her gün fidan gibi askerlerimizi toprağa veriyoruz benim için sadece onlar önemli Arabın derdine Arap yansın!
    Cevapla
  • Necib 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak ümmet bilinci ve derdi olmayan biri böyle yazar.. Ne mutlu dertlenenlere
    Cevapla
  • Kara Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm uykusuna yatmış gibi Müslüman lar Allah Im sen uyandır birlik eyle İslam düşmanı kim varsa kahrı perişan eyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler