Cenazedeki detay ortalığı karıştırdı!

Meksika'da ateş şikayetiyle hastaneye götürülen çocuğun, yüksek ateşe bağlı hayatını kaybettiği raporlandı. Olayın ardından kızlarını alan aile, cenaze düzenledi. Ancak cenaze sırasında yakınları, tabuttaki kızın gözünü kırptığını fark etti

Cenazedeki detay ortalığı karıştırdı!
Cenazedeki detay ortalığı karıştırdı!
GİRİŞ 24.08.2022 22:51 GÜNCELLEME 25.08.2022 03:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meksika'da küçüklüğünden bu yana yüksek ateşle boğuşan ve yürüme yetisi zayıflayan 3 yaşındaki bir kız, hastalığının ağırlaşmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar yaptıkları ilk müdahalenin ardından kızın hayatını kaybettiği belirterek, ölüm raporu yazdı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kızlarını alan aile, cenaze töreni düzenledi. Ancak tören sırasında kızın babaannesi tarafından tabutta dikkat çeken bir detaya rastlandı. Babaanne, tabutun açık kısmında küçük kızın göz kırptığını fark ederek, yakınlarına haber verdi. Hemen tabutu açan yakınları, kızın nabzının attığını hissedince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Hemen hastaneye kaldırılan kız, tedavi altına alındı. Fakat edinilen bilgilere göre bu sefer kesin olarak hayatını kaybetti ve cansız bedeni aileye verildi. Polis ekipleri ülke genelinde yankı uyandıran olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: THE SUN
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mustafa İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyin ölümünü onaylamayıp ,organ nakline cevaz vermeyen '' Hanefi Fakihleri'' ne kadar da haklıymış. Maalesef sektör insan için yedek parça tedarik işlemlerine dönüştü. Bu arada ''mal kavramının tanımında da insan bedeni hariç '' ibaresi vardır. Alım-satım-hediye bağış yapılamaz.Gel gör ki kanuna göre fetva!!! ayarlanan toplumlarda ancak bunları uzaktan seyredersiniz.
    Cevapla
  • Ah ah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim akrabamız 1 gece morgda kaldı sabah kardeşi helalmesmeye geldiğinde vücudun sıcak olduğunu farkediyor nabzını bakıyor atıyor kadın morrgdan çıktı 30 yıldır yasiyor
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc. ölümünde, yasaminda hayirlisini nasip etsin. bazen düsünüyorumda, o morgdaki cekmecelerde kac kisi tekrar kendine geliyordur ama ne yazikki o soguk cekmecelerde tekrar aci sekilde ölüyor. veya düsünün üzeriniz toprakla dolu mezarin icinde kendinize geliyorsunuz, düsünmesi bile korkunc. ALLAH`im ölümünde, yasaminda hayirlisininasip et. Amin-
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma