Bilardoda kaybeden iki şahıs, kendilerine gülen 7 kişiyi öldürdü

Brezilya'nın Mato Grosso eyaletindeki bir bilardo salonunda oyunu iki kez üst üste kaybeden 2 şahıs, kendilerine gülen 7 kişiyi vurarak öldürdü.

Bilardoda kaybeden iki şahıs, kendilerine gülen 7 kişiyi öldürdü
Bilardoda kaybeden iki şahıs, kendilerine gülen 7 kişiyi öldürdü
GİRİŞ 23.02.2023 23:31 GÜNCELLEME 24.02.2023 03:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Brezilya'nın Mato Grosso eyaletinin Sinop şehrinde iki kişi bir bilardo salonunda oyunu iki kez üst üste kaybetti. Çevredekilerin kendilerine gülmesine sinirlenen şahıslardan biri salondaki bir adamı duvara yaslarken, diğer saldırgan ise av tüfeğini alarak geldi.

Polis, 30 yaşındaki Edgar Ricardo de Oliveira ve 27 yaşındaki Ezequias Souza Ribeiro isimli şahısların ilk oyunu kaybettikten sonra daha fazla para almaya gittiğini ancak daha sonra tekrar kaybettiğini söyleyerek, aralarında 12 yaşında bir kız çocuğun da olduğu 7 kişiyi vurduklarını söyledi.

Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Yayınlanan görüntülerde silahlı saldırganların bilardo oyunundaki karşılaşmayı izleyen 7 kişiyi ateş açarak öldürdüğü görüldü.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    @Adem Brezilyalilar batıdan sayılmıyor emin olabilirsin.
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta Doğuya saldıran Batı yalayıcıları bu konuda ne diyorlar acaba?
    Cevapla
  • Dede Korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    O topraklar huzur bulamaz İslam olmadıkça... 20 milyon insan sadece Güney Amerikada katledildi... Dedenin yediği erik ve torunun dişi arasındaki ilişki...
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    fazlasını beklemiyorduk
    Cevapla
  • Armağan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son gülen bükücü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!