Ailesine ders vermek için kendi cenazesine helikopterle indi

45 yaşındaki Belçikalı David Baerten, değerini bilmeyen aile üyelerine ders vermek için önce öldüğü haberini yaydı ardından da adına düzenlenen cenaze törenine helikopterle indi.

GİRİŞ 17.06.2023 11:23 GÜNCELLEME 17.06.2023 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

David Baerten, aile üyelerine birbirleriyle iletişim halinde kalmanın önemi hakkında ders vermek için garip bir yol seçti.

45 yaşındaki Belçikalı Baerten, önce aile üyeleri arasında öldüğü haberini yaydı sonrasında kendi adına cenaze töreni düzenledi.

Aile üyeleri cenazede son görevlerini yerine getirirken, Baerten de helikopterden inip ailelerini şoke etti.

David Baerten

AMACI, AİLESİNE DERS VERMEKTİ

Fransız sohbet programı "Touche Pas a Mon Poste"a katılan Baerten, bazı akrabaları tarafından kıymet görmediğini, takdir edilmediğini hissettiği için bu gösteriyi düzenlediğini söyledi.

TikTok'ta "Ragnar le Four" adıyla paylaşım yapan Baerten, yaptığı bu şakayla amacının aile üyelerine ders vermek olduğunu belirtti.

CENAZE TÖRENİ TİKTOK'TA YAYINLANDI

Kendi cenazesine helikopterle indiği anlar "Thomas Faut" adlı bir başka TikTok kullanıcısı tarafından kaydedilip paylaşıldı.

Görüntülerde, yas tutanlar helikopterin tarlaya inişini ve kapının açılmasını izliyor.

Öldüğünü düşündükleri Baerten'i karşılarında sapasağlam gören aile üyelerinin bir kısmı, ona sarılıp selam verdi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Kul insan 10 ay önce Şikayet Et
    Dosdoğru sözü söylüyorum. Müslüman ol kendini kurtar. Zaten buluğ çağına kadar zaten Müslüman herkes. Allah'ın cc rahmeti akrabalık bağında var. Allah cc için yaşanır sadece. Kuranı Kerim Hadislerde Peygamber Efendimiz Muhammed sav bize bildirdi öğretti. Belçika sanırım Avrupa'da en çok intihar olayları olan ülkelerden birisi. Ruhumuza Allah cc sevgisi Peygamber sevgisi lazım.
    Cevapla
  • Göktürk 10 ay önce Şikayet Et
    Adam 'ölsem kalsam anca cenazemde öğreneceksiniz' sitemini prank videosuna dökmüş. İlginç. Türkiye de buna benzemeye başladı.
    Cevapla
  • mehmet efe 10 ay önce Şikayet Et
    insanların suistimal etmedikleri bir bu duyguları kalmıştı onuda ettiler en sonunda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu