Küba Devlet Başkanı Canel'den Putin'e destek mesajı

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz-Canel, Wagner grubunun Rus yönetimine isyanının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e dayanışma mesajı yolladı.

Küba Devlet Başkanı Canel'den Putin'e destek mesajı
Küba Devlet Başkanı Canel'den Putin'e destek mesajı
GİRİŞ 26.06.2023 08:49 GÜNCELLEME 26.06.2023 09:03

Twitter hesabındaki paylaşımında, Rusya'nın birliğinin ve anayasal düzeninin galip çıkacağına olan inancını dile getiren Canel, Putin'e destek verdi.

Canel, "Ülkede yaşanılan silahlı ayaklanma ve kışkırtılma girişimleri karşısında, Küba halkının ve hükümetinin, saygı değer Devlet Başkanı Putin'e ve Rusya Federasyonu'nun kardeş halkına dayanışmasını belirtiyorum." ifadesini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 ülke birleşti: İsrail'e kötü haber!
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı