Başbakanlıktan istifa edip eşini boşadı; şimdilerde eğlencede

Dünyanın en genç başbakanlarından olan Sanna Marin, boşandıktan sonra paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. Başbakanlık görevinden de istifa eden Marin, boşanma sonrasında festivallerde boy gösterdi.

Başbakanlıktan istifa edip eşini boşadı; şimdilerde eğlencede
Başbakanlıktan istifa edip eşini boşadı; şimdilerde eğlencede
GİRİŞ 17.08.2023 15:33 GÜNCELLEME 17.08.2023 15:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kısa bir süre önce istifasını cumhurbaşkanına sunan ve birkaç ay önce eşiyle boşanan Finlandiya'nın 37 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin, başkent Helsinki'deki partilerde eğlenirken görüntülendi.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda Marin, farklı kombinasyonlarla katıldığı festivallerde doyasıya eğlendi. Arkadaşlarıyla birlikte 3 gün süren müzik festivali Flow Festival'e katılan Marin, hem renkli hem de siyah tasarımlı elbiseler tercih etti.

Festivalin ikinci gününde deri mini etek, göbeği açıkta bırakan crop-top tarzı bir üst ve topuklu ayakkabı tercih eden Marin, daha sonra ise uzun siyah bir elbise ve bot giydi.

Sanna Marin'in partideki görüntüleri olay olduSanna Marin'in partideki görüntüleri olay oldu

Sanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasalSanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasal

Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktıSanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı

Dans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin'in uyuşturucu testi negatif çıktıDans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin'in uyuşturucu testi negatif çıktı

Sanna Marin kürsüde ağlayıp özür dilediSanna Marin kürsüde ağlayıp özür diledi

TATİLİNİN KEYİFLİ GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Başbakanlığı sürecinde çekilen parti videolarıyla muhaliflerin eleştiri oklarının yöneldiği Sarin, "Uzun bir süredir ilk gerçek yaz tatilimi yapıyorum. Bu tatilde 5 yaşındaki kızım Emma ile ilgilendim, spor yaptım, arkadaşlarımla zaman geçirdim, güzel yemekler yiyip unutulmaz seyahatlere katıldım." ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • Sepetci 8 ay önce Şikayet Et
    İnandığı gibi yaşıyor. Hayatın tadını çıkarıyor. Yanlış da olsa kendisi için doğru olanı yaptı. İnanç yoksa hiç bir şeyin manası yok. Yarın toprak olacak!!!!
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Proje liderler....
    Cevapla
  • Yusuf 8 ay önce Şikayet Et
    Ne cok biliyorsunuz yahu. Fin diye bir halk vardir . Tarihten beri vardir. Rusya birkac kez işgal etmistir. Kendilerini korumak icin Natoya girme ihtiyacini simdi hissettiler. Tipki bizim zamaninda sscb den korunmak icin natoya girdigimiz gibi
    Cevapla
  • Kızıl Elma 8 ay önce Şikayet Et
    Proje ülkecikler..
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    finlandiya, norveç, isveç bu ülkelerdeki insanlar, ülkelerini kendileri yönettiğini sanıyor. rusya yan gözle baktı ne yapacaklarını şaşırdılar. hepsi birer kukla ülke.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi