Hadid kardeşlere ölüm tehdidi! İsrail hedef göstermişti

Uzun yıllardır Filistin'e verdikleri destekle bilinen ünlü modeller Bella Hadid ve Gigi Hadid, İsrail'in hedefi oldu.

Hadid kardeşlere ölüm tehdidi! İsrail hedef göstermişti
Hadid kardeşlere ölüm tehdidi! İsrail hedef göstermişti
GİRİŞ 25.10.2023 22:59 GÜNCELLEME 26.10.2023 01:39
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana soykırımda bulunan İsrail, ara vermeksizin devam ettiği saldırılarında 7 bine yakın Filistinliyi katletti. Büyük bir insanlık kıyımına imza atan, ateşkes çağrılarına kulak tıkayan İsrail, katliama karşı sesini yükseltenlere karşı karalama operasyonlarına da imza atıyor.

Bella Hadid sessizliğini bozdu! Filistin mesajı: Kariyerim sona erse bile...Bella Hadid sessizliğini bozdu! Filistin mesajı: Kariyerim sona erse bile...

Resmi sosyal medya hesaplarını, kendilerine destek veren Batılı medya kuruluşlarıyla güçlendiren İsrail adeta bir cadı avı başlatmış durumda. İsrail'in katliamlarına sessiz kalmayanları itibarsızlaştırmaya çalışan İsrail, Siyonist rejimin insanlık suçlarına karşı gelen herkesi Yahudi düşmanı olmakla suçluyor.

HADİD KARDEŞLERDEN FİLİSTİN'E DESTEK

Uzun yıllardır Filistin halkına özgürlük çağrılarına ara vermeyen, Filistin asıllı dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid ve Bella Hadid, İsrail'in katliamlarıyla ilgili ilk günden bu yana sesini yükselten isimlerden. Filistin asıllı ünlü süper model Bella Hadid, İsrail'in Gazze'de başlattığı saldırılarda sesini ilk yükselten isimlerdendi. Ünlü model Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler!" ifadelerini kullanmıştı.

28 yaşındaki Gigi Hadid ise geçtiğimiz günlerde İsrail ile ilgili açıklama yaparak "Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor" açıklamasında bulunmuştu.

İSRAİL GİGİ HADİD'İ HEDEF GÖSTERDİ

Gigi Hadid, Hamas'ın operasyonunun ardından Filistinli veya İsrailli olsun hiçbir masum sivilin kurban olmayı hak etmediğini söylemişti. Buna ek olarak "Filistin mücadelesine ve işgal altındaki hayata derin bir empatim var" diyerek Filistinlileri desteklediğini de belirten Gigi, İsrail'in resmi Instagram hesabından hedef gösterildi.

Gigi Hadid'in paylaştığı "İsrail hükümetini kınamak Yahudi düşmanlığı değildir, Filistinlileri desteklemek de Hamas'ı desteklemek değildir" mesajına İsrail resmi hesabı skandal bir saldırıda bulundu.

"GEÇEN HAFTA RAHAT UYUDUN MU GİGİ?"

İsrail hükümeti resmi sosyal medya hesabı, Gigi Hadid'i etiketleyerek "Geçen hafta rahat uyudun mu Gigi? Yoksa Yahudi bebeklerin evlerinde katledilmesine göz yumuyor musun? Sessizliğin nerede durduğunu çok net ortaya koydu. Seni görüyoruz" ifadelerini kullandı.

HADİD KARDEŞLERE ÖLÜM TEHDİTLERİ YAĞDI

Hadid ailesi, bu hedef gösterme ardından ölüm tehditleri almaya başladığını açıkladı. Gelen tehditler nedeniyle telefon numaralarını değiştirdikleri açıklayan Hadid ailesi, numaralarının Filistin karşıtları tarafından internete sızdırıldığını söyledi. Ailenin e-posta, sosyal medya ve telefonla tehdit edildiği vurgulanırken baba Muhammed Hadid'in tehditler nedeniyle ABD güvenlik teşkilatı FBI'ya başvurduğu belirtildi.

 

 

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Leylaa 6 ay önce Şikayet Et
    Gelın bızım ulkemıze
    Cevapla
  • Musab 6 ay önce Şikayet Et
    Ülkemize gelsinler bizler koruyalım
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Nasıl da işliyor sistem tehditlere susturmak o işe yaramadı başka birşey denerler oda olmadı iş vermezler bizde bir birimizi yiyip bakalım
    Cevapla
  • Çizgili Pijama 6 ay önce Şikayet Et
    Daha fazla günaha girmeden göçüp gitmiş olurlar belki. İslamiyet'in adını lekeliyorlar. savunduğu değerlere verdikleri zarar daha fazla
    Cevapla
  • Eskipazar 6 ay önce Şikayet Et
    FBİ seni korumaz.Onlar da en az bu lanetli kavim kadar soysuzdur.Gelin kapılarımız size de açık.Bırakın o kefere memleketleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet tasarruf tedbirlerini duyurdu! Audi kararı
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...