Putin ile Kim Jong Un görüşmüştü! Rusya'dan, Kuzey Kore adımı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Vladimir Putin'in görüşmesinin ardından Rusya, Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a delegasyon gönderdiğini bildirildi.

Putin ile Kim Jong Un görüşmüştü! Rusya'dan, Kuzey Kore adımı
Putin ile Kim Jong Un görüşmüştü! Rusya'dan, Kuzey Kore adımı
GİRİŞ 12.12.2023 22:29 GÜNCELLEME 12.12.2023 22:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, Primorsky bölge yöneticisi Oleg Kozhemyako'nun liderliğindeki Rus delegasyonu dün Kuzey Kore'ye ulaştı.

Pyongyang'a gelen delegasyonu, Kuzey Kore Dış Ekonomik İlişkiler Bakan Yardımcısı Ji Kyong Su karşıladı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştüğü eylül ziyaretinin ardından, iki ülke ilişkilerini geliştirmeye yönelik taahhütler vermişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Çiçek 4 ay önce Şikayet Et
    ABD CE İSRAİL Ve destekçileri DÜNYA Ulkelerinin. ATOM BOMBASİ Silahları cogaltmasina sebep oldu şimdi her kez kendi güvenliği için ATOM BOMBASİ Yapıyor sebebi ABD İSRAİLDİR İşgalci terörist katil siyasetcileri. sozlerinin çöp kafar deyeri yok DUNYA BARİSİNİ Hiç istemeyen zayıfı ezen AC gözlü katiller ABD İsrail destekcileri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...