Almanya'da İslam düşmanlığı büyüyor! Camiye tehdit ve hakaret içeren mektup gönderildi

Almanya'nın Münster kentindeki camiye Müslüman ve göçmen kökenlilere yönelik, tehdit ve hakaret içerikli mektup gönderildi. Mektubu gönderenlerle ilgili polise suç duyurusunda bulunuldu.

Almanya'da İslam düşmanlığı büyüyor! Camiye tehdit ve hakaret içeren mektup gönderildi
Almanya'da İslam düşmanlığı büyüyor! Camiye tehdit ve hakaret içeren mektup gönderildi
GİRİŞ 13.12.2023 23:43 GÜNCELLEME 13.12.2023 23:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Münster Merkez Camisi'ne gönderilen mektupta "Almanya Almanlarındır, yabancılar dışarı" gibi ırkçı ifadeler de yer aldı.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Münster Merkez Camisi Dernek Başkanı Fettah Çavuş, hakaret ifadeleri içeren mektubu almaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Çavuş, "Üzülerek söylemek gerekiyor ki Almanya'da yabancı ve Müslüman düşmanlığı giderek artıyor. Yetkililerden suçluların bulunup gerekli cezayı almasını bekliyoruz." dedi.

Mektubu gönderenlerle ilgili polise suç duyurusunda bulunuldu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Gurbetçi 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye’de ırkçılık Almanya’dan daha fazla, Almanya’da yaşayan bir kişi olarak söylüyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bencede dünyanın her yerinde olanlar asıl yerlerine dönsün. Bakın dünya nasıl düzeliyor.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz sivas 4 ay önce Şikayet Et
    türkiyede de ırkcılık yapılıyor türkiyemi müslüman türkmü müslüman türklerde suriyelilere ırkcılık yapıyor almaynya almanlarındır dogru demiş niye sizde türkiye türklerindir diyosunuz
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 4 ay önce Şikayet Et
    ruslar gebertin su almanlari...ruslara tam destek...
    Cevapla
  • dumru 4 ay önce Şikayet Et
    (2) Savaş sonrası korku ve pişmanlıkla hipnotize edilen Almanlar, modern yaşam adı altında sosyolojik deneylerle bir döngüye sokularak efendilerine hizmetten başka bir gelecek göremeyen halka dönüşmüş. Düşmanını, onların işaretleriyle Müslüman zannediyorlar. Halbuki boyunlarına takılan halkanın zincirini çekiştirseler gardiyanlarının Yahudiler olduğunu görecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...