Azerbaycan'dan açıklama: Ermenistan birlikleri ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan birlikleri, Kelbecer ilinin Yellice köyündeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı.

Azerbaycan'dan açıklama: Ermenistan birlikleri ateş açtı
Azerbaycan'dan açıklama: Ermenistan birlikleri ateş açtı
GİRİŞ 23.02.2024 14:51 GÜNCELLEME 23.02.2024 15:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan birliklerinin, Kelbecer ilinin Yellice köyündeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

SINIRA ATEŞ AÇILDI

Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Basargeçer ilinin Yukarı Şorca köyündeki Ermenistan mevzilerinden, Yellice köyündeki Azerbaycan mevzilerine ateş açıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Sınırda durumun gerginleşmemesi ve istikrarın korunması amacıyla Azerbaycan birlikleri, karşılık vermemiştir. Ermenistan'ın askeri yönetimine, sınırda son 5 ayda yaşanan istikrarı bozmaya ve durumun kontrolden çıkmasına yönelik provokasyonlara izin vermemesi çağrısında bulunuyoruz. Bu eylemlerin faillerinin tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ermenistan'ı fiştekleyen, İran ve Fransa'dır. Bunların yardımlarına rağmen Karabağ kurtarıldı. Sıra Zengezur'da. ... Sıra 20-25 milyon Azerbaycan Türkü'nün yaşadığı Güney Azerbaycan'da.
    Cevapla
  • Iğdır'lı 2 ay önce Şikayet Et
    Zengezur bölgesi Ermenistan sınırları içerisinde, Güney Azerbaycan bölgesi ise İran sınırları içerisinde. Zamanla olur, Karabağ meselesinin zamanla çözüldüğü gibi.
    Cevapla
  • benim o 2 ay önce Şikayet Et
    valla bunlar bi saldırınca azerbeycan bi bastıracak kınama ne yapmadan bı geri saldıracak kökünü kurutacak bak bakalım bu daha silahı azerbeycana dogrultabikiyirmu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ermenistan devleti terör devleti onlar bir atarsa siz on mislini atın
    Cevapla
  • Reşo 2 ay önce Şikayet Et
    Ermenistan’ı komple. almadan bunlar durmayacak
    Cevapla
  • ebabil 65 2 ay önce Şikayet Et
    sizde misliyle ateş açın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk