İsrailli Bakandan, hükümete son dakika çağrısı: O ülkeye savaş ilan edin!

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Savunma Bakanı Yoav Gallant'a Lübnan'a savaş ilan etme çağrısı yaptı.

GİRİŞ 12.03.2024 19:03 GÜNCELLEME 12.03.2024 19:04
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Son dakika savaş haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları 7 Ekim'den bu yana hız kesmeden devam ederken İsrailli aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, hükümete skandal bir savaş çağrısı yaptı. 

İsrailli Bakandan, hükümete son dakika çağrısı: O ülkeye savaş ilan edin!

'ORDU SENİN SORUMLULUĞUNDA DAHA NEYİ BEKLİYORSUN?'

Gvir, resmi X sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Gallant, ordu senin sorumluluğunda, daha ne bekliyorsun, İsrail devletine 100'den fazla roket atıldı, siz de sessizce oturuyor musunuz?" dedi.

İSRALLİ BAKANDAN LÜBNAN'A SAVAŞ İLAN EDİN ÇAĞRISI

Lübnan'a saldırma çağrısı yapan Ben-Gvir, "Şimdi karşılık vermeye, saldırmaya ve savaşa başlayalım." ifadelerini kullandı.

İsrailli Bakandan, hükümete son dakika çağrısı: O ülkeye savaş ilan edin!

NE OLMUŞTU?

Sabah saatlerinde, Lübnan'da Hizbullah'a ait olduğu düşünülen mevkilerden İsrail'e 100'e yakın roket atıldığı duyurulmuş, Hizbullah da saldırıları doğrulamıştı.

İsrail ordusu da savaş uçaklarının roket saldırılarının gerçekleştirildiği yerleri hedef aldığını bildirmişti.

Lübnan resmi ajansı NNA da İsrail'in saldırı düzenlediği Baalbek kentinde 1 kişinin öldüğünü ve 8 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 134
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu siyonistler ve açık gizli dostları Suriye Irak Afganistan ı işgal ettiler. Cahil müslümanların arasına fitne koyarak mezhep çatışmalarını oluşturdular. Artık uyanmanın ve vahdet oluşturmanın zamanı gelmedi mi
    Cevapla
  • aha 1 ay önce Şikayet Et
    bebek katili elmasçılar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların Eceli gelmiş lanetli kavim..
    Cevapla
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Bütün insanlığın başına bela bu kavim. Sonunu hazırlıyor
    Cevapla
  • araştır 1 ay önce Şikayet Et
    adım adım kendi sonlarını hazırlıyorlar.akıllı bir millet olsalardı.hayali büyük israil sevdasından vaz gecerlerdi.Allah a inansalardı bu kadar aptallıklar yapmazlardı.müslümanlarla iyi geçinmenin yollarını ararlardı.vadedilmiş yalanının peşinden koşan zavallılar.yok olmaya adım adım gidiyorsunuz.üç kuruş paranızla.bir kaç silahınızla .batının siyonist yöneticilerine güvnerek yola çıktın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!