İsrail, İran’a yönelik misilleme saldırıdan vazgeçti

Netanyahu dün gece ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından İran’a yönelik acil bir misilleme saldırı planından vazgeçti.

İsrail, İran’a yönelik misilleme saldırıdan vazgeçti
İsrail, İran’a yönelik misilleme saldırıdan vazgeçti
GİRİŞ 14.04.2024 16:37 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD medyasına göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından İran’a yönelik acil bir misilleme saldırı planından vazgeçti.

NETANYAHU BİDEN İLE KONUŞTUKTAN SONRA VAZGEÇTİ

İran dün gece İsrail’e yüzlerce İHA ve füzeyle saldırı düzenlerken, İsrail’in bu saldırıya cevap verip vermeyeceği ise belirsizliğini koruyor. New York Times gazetesinin bugünkü haberine göre, İran’a acil bir misilleme saldırı planı yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun dün gece ABD Başkanı Joe Biden ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinden sonra planından vazgeçtiği belirtildi. Habere göre, İsrail savaş kabinesinin bazı üyeleri de bir karşı saldırı başlatma taraftarıydı, ancak Netanyahu'nun Biden ile görüşmesine ek olarak İran'ın ciddi bir zarar vermemesi, bu planın iptal edilmesine yol açtı.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ercan 2 hafta önce Şikayet Et
    İRAN'IN saldırısının işe yaramayacağı belliydi çünkü İSRAİL'İN hava savunması güçlü olduğu gibi ABD de zalim İSRAİL'E destek oluyor. 1- İRAN'IN elinde çok sayıda hipersonik füzeler olması lazım 2- Radyasyon füzeleri olması lazım 3- İSRAİL'İN elektronik harp gücünü çökertebilecek elektro manyetik silahlar olması lazım bunlar olmadığı için saldırısının boşa olacağı belliydi.
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Filistine Haksızlık .gündemden düşen Filistin ve halkı ve Gazzeye oluyor.İnsanlar hergün siyonist Yahudiler tarafından öldürülüyırTaraftar toplayan Abd destekli siyonist Yahudiler pervasızca daha çok saldıracak.Yahudilerin ve ortakları Abd ingiltere Almanya Fransa oyun ve tuzaklarını kendi başına geçirsin amin inşallah.Filistine kurtuluş ve bağımsızlık nasip etsin Âmin inşallah.
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Gazzeyi ve Filistini yutmak isteyen İsrail ve ABD misillemesini geciktiren danışıklı döğüş yapan İran arasında tiyatro oynandı.Siyonist yahudilere ve ABD ye kaybettiği imajını kazandıran oyun Siyonist Yahudilerin suç ortakları ve taraftarları Abd ingiltere Almanya Fransa işbirliğinde olan katiller önce saldıran israili kıanamak yerine irani kınıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar