Pakistan, Gazze'ye 400 tonluk bir insani yardım daha gönderdi

Pakistan'dan, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye ulaştırılmak üzere, yaklaşık 400 ton gıda, tıbbi malzeme ve diğer yardımları taşıyan gemi, Mısır'ın Port Said kentine doğru yola çıktı.

Pakistan, Gazze'ye 400 tonluk bir insani yardım daha gönderdi
Pakistan, Gazze'ye 400 tonluk bir insani yardım daha gönderdi
GİRİŞ 21.04.2024 17:52 GÜNCELLEME 21.04.2024 17:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pakistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Karaçi'deki limandan yola çıkan gemi için, Filistin'in İslamabad Büyükelçisi Ahmed Rabaie'nin de hazır bulunduğu devir teslim töreni düzenlendi.

Açıklamada, Port Said kentine doğru yola çıkan insani yardım gemisinin, Pakistan'ın Kahire Büyükelçisi Sacid Bilal tarafından karşılanarak Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mısır Kızılayı yetkililerine teslim edileceği belirtildi.

Yaklaşık 400 tonluk gıda, tıbbi malzeme ve diğer yardımları taşıyan geminin, Pakistan'ın Gazze'ye gönderdiği 8'inci yardım paketi olduğu kaydedilen açıklamada, "Pakistan, çok vahim insani bir krizle boğuşan Filistinli kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çabalarını sürdürecektir." ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Çin Utanç Verici! 2 hafta önce Şikayet Et
    Gariban Fakir Pakistan ve Hindistan bile Gaze ye insani yardım gönderirken Çin bugüne kadar Gaze ye yardım göndermemiş olması gerçekten utanç verici! Google resim "Countries providing aid to Gaza" ara Ama bizi ve daha nice ülkeleri Çin=BRiCS=kölesi üyesi yapmak için her telden oynarlar! Bizim çok bilmişler Çin propagandası ile gaza gelip Çin= BRiCS=kölesi olmak için atar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru