Genç balerinin jet skili feci ölümü

27 yaşındaki balerin Juliana Carvalho Nasser, Brezilya sahili açıklarında bir arkadaşının jet skisinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Genç balerinin jet skili feci ölümü
Genç balerinin jet skili feci ölümü
GİRİŞ 01.05.2024 11:45 GÜNCELLEME 01.05.2024 11:45

Sao Paolo'daki bir plajda arkadaşının kullandığı ve hakimiyetini kaybettiği jet skiden düşen genç dansçı, kaldırıldığı Santo Amaro Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Görgü tanıkları polislere, Juliana'nın arkadaşının yaklaşan bir sürat teknesinin önünde çok tehlikeli ve yüksek hızlı bir U dönüşü yaptığını söyledi. Bilincini kaybeden genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya, nükleer silah kullanımına yönelik tatbikat başlattı
Antony Blinken'a büyük şok! Canlı yayında haykırdı: Gazze kasabı