Esenler'de "Yaz Okulları" başladı

Esenlerli çocuklar, "Yaz Okulu"nda dolu dolu bir yaz tatili geçiriyorlar.

Esenler'de "Yaz Okulları" başladı
Esenler'de "Yaz Okulları" başladı
GİRİŞ 27.06.2018 14:35 GÜNCELLEME 27.06.2018 14:35

Esenler'de "Yaz Okulları" başladı. "Bilgiyle donatılmış, hikmetin arayışında bir gençlik için" sloganıyla düzenlenen "Yaz Okulları"nda 6-14 yaş arası öğrenciler, yaz tatili boyunca bir dizi etkinlikle buluşuyor. Kültürel ve bilimsel aktivitelerden, beden eğitimi ve değerler eğitimine kadar çocukların sosyal, kültürel, sportif gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerle bu yaz da Esenlerli çocuklar için dolu dolu geçiyor.

3 AĞUSTOS'A KADAR SÜRECEK

İlçedeki tüm ilk ve orta okullarda düzenlenen "Yaz Okulları"nda çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Birbirinden renkli, neşeli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde çocuklar gönüllerince vakit geçiriyorlar.  Hafta içi her gün 10.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleşen "Yaz Okulu", 3 Ağustos'ta sona erecek. Programa katılan çocuklara eşofman takımı, Kur'an-ı Kerim, kitap, cüz ve beslenme çantası dağıtılıyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

"Yaz Okulu"na katılmak isteyen öğrenciler için başvurular devam ediyor. Başvurular, tüm ilk ve orta okullar ile bilgi evlerine yapılabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0(212) 562 17 40 numaralı telefonu arayabilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar