Milli Eğitim Bakanı'ndan yüz yüze eğitime geçişle ilgili son dakika açıklaması!

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kademeli olarak yüz yüze eğitime geçişle ilgili "Şükür ki bugün bazı illerimiz tüm kademelerde yüz yüze eğitime başladı. Bazı illerimiz de önemli ölçüde uzaktan eğitimle devam ediyor. Bir kişinin taktığı maske, koruduğu sosyal mesafe o ildeki çocukların eğitim hayatını, ülkenin geleceğini etkiliyor." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 02.03.2021 11:58 GÜNCELLEME 06.03.2021 17:20
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlamasıyla alakalı şu ifadeleri kullandı: 

Şükür ki bugün bazı illerimiz tüm kademelerde yüz yüze eğitime başladı. Bazı illerimiz de önemli ölçüde uzaktan eğitimle devam ediyor. Bir kişinin taktığı maske, koruduğu sosyal mesafe o ildeki çocukların eğitim hayatını, ülkenin geleceğini etkiliyor. Güne bu bilinçle başlayalım.

YORUMLAR 63
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    8 inci sınıflar açılsın
    Cevapla
  • Liseli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence açılmasın nedeni ise vakalar azaldı çok olsun diye herkes ölsün diye ellerinden geleni yapıyorlar açılmasın vakalar azalana kadar
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Liseleri açma lütfen acacaksan sınavları iptal et
    Cevapla
  • Makal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya lütfen 7.sınıflarda açılsın
    Cevapla
  • Liseli 3 yıl önce Şikayet Et
    Açılması iyi olmuş bence !!!! En azından akıllarını kullanmışlar ve biz öğrencilere bu iyi bir haber umarım Korkup geri adım atmazlar!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak