Güngören Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere 1000 lira burs

Güngören Belediyesi üniversiteye yeni başlayan öğrencilere 1000 lira destek bursu verecek. Belediye Başkanı Bünyamin Demir üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere ödeneceğini duyurdu. Başvurular belediyenin resmi web sitesinden alınıyor.

Güngören Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere 1000 lira burs
Güngören Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere 1000 lira burs
GİRİŞ 12.10.2021 12:55 GÜNCELLEME 12.10.2021 12:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güngören Belediyesi, bu yıl ilk kez üniversiteli olan gençlere eğitim yardım desteği başlattı. Güngören’de ikamet eden ve üniversiteyi kazanan öğrencilere ‘Sosyal Destek Yardım’ projesiyle bin liralık yardım yapılacak. Üniversitelerde ön lisans veya lisans programlarında örgün öğretime yerleşen öğrenciler başvuru yaparak destekten yararlanabilecek. Öğrenciler, web sitesine girerek ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (Okul-Bölüm belirten) ve Okul Kayıt Belgesinin Öğrenci Belgesini forma yükledikten sonra Sosyal Destek Yardımına başvurabiliyor. 8 Ekim’de başlayan başvurular gungoren.bel.tr üzerinden yapılacak ve 24 Ekim 2021 Pazar Saat 23.59 tarihine kadar devam edecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilerin yardımları ailelerin hesabına yatırılacak.

BİN LİRALIK BURS DESTEĞİ HESAPLARA YATIRILACAK

Belediye Başkanı Bünyamin Demir, yaptığı açıklamada üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yardım yapılacağını belirterek "Bu yıl üniversiteyi kazanan sevgili gençler; Güngören’de oturuyorsanız ve okulunuza kayıt yaptırdıysanız Güngören Belediyesi resmi web başvuru formunu hemen doldurarak belediyemizin bin liralık desteği hesabınıza gelsin. Bu vesileyle öğrencilere verdiğimiz destekler giderek artmaya devam ediyor. Gençler için hazırladığımız 2 Öğrenci İstasyonu artık hizmette. En kısa sürede yenileri gelecek. Güngören Akademi onların hizmetinde, eğitime verdiğimiz desteği her gün daha da artırarak gençlerimizin başarısına katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Busra duyarca 2 yıl önce Şikayet Et
    Gungorende oturuyorum. Kizim unuversiteli. Besyo bu yilda fizyoterapi bolumunu okucak. Yani kizim alabiliyormu
    Cevapla
  • Dilber 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yeni başlamadık ikinci senemiz başvurabilir miyiz
    Cevapla
  • Fatih gürsoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım yapmış oldugunuz bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum,gencleri kazanma adına mükemmel bir proje başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    bakın ben buna katılmamak elde değil çok güzel birşey ama dikkat edilmesi bunların garibanlar alması ÇOK ÖNEMLİ .AMA bakıyorum milyonluk BMW ..AUDİ.YE piniyor karı koca 15..20..tl aylık alıyor gidiyor burs alıyor lütfen bu aç gözlü kişileri başkasının ihtiyacına zarar HAKKINA GİREN bu mahlukları GÖRÜN ayırın bunu belediye başkanları bilsin İHTİYACI OLMAYANA VERMEYİN BİR YAKINIM İHTİYACI VAR KREŞ PARASI ALACAK AMA YEDEKTE AMA ALAMIYOR ALANLARA BİR BAKIN KİM OLDUKLARINI ANLARSINIZ BAŞ VURU YAPILIYOR AMA KİM YAPIYOR DURUMU NE NEREDE ÇALIŞIYOR İHTİYACI VAR MI YOK MU SORAN YOK BURADA TORPİLLİLER DE GİRİYOR VE ÇOK İYİ TANIYORUM ZENGİN HERŞEYİ VAR AMA ERZAK VERİLİYOR
    Cevapla
  • Ayhn 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!