Otobüs şoförüne dayak kamerada

İstanbul’da, başkasına ait indirimli kartla belediye otobüsüne binmek isteyen şahsın kartına sürücü tarafından el konuldu.

GİRİŞ 01.09.2014 15:39 GÜNCELLEME 01.09.2014 18:06
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kartının alınmasına sinirlenen şahıs, sürücüyü yumrukladı. Hızını alamayıp cebindeki bıçağı çıkaran şahsa diğer yolcular engel oldu. Otobüs şoförünün hastanelik olduğu olay, güvenlik kamerasına yansıdı. 

Geçtiğimiz ay meydana gelen ve belediye otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan olay şöyle gelişti: Başkasına ait indirimli kartla belediye otobüsüne binmek isteyen şahıs, kartı cihaza okuttuğu sırada otobüs şoförü tarafından fark edildi. Karttaki fotoğrafın başkasına ait olduğunu gören sürücü, karta el koymak istedi. Kartının alınmasına sinirlenen şahıs da, sürücüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs, otobüs şoförünü yumruklamaya başladı. Art arda yediği yumruk darbeleriyle yüzü kanlar içinde kalan sürücü, telefonuna sarılarak polisi aramak istedi. Sürücünün polisi aramaya çalışmasıyla daha da sinirlenen şahıs, cebinden çıkardığı bıçakla sürücüye doğru yöneldi. Bıçağı gören diğer yolcular, şahsa müdahale etti. Yolculardan birçoğu ise panikle otobüsü terk etti. 

ŞİKAYETÇİ OLMAMASI İÇİN ŞOFÖRÜ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Saldırganın ayrılmasının ardından sürücü, otobüsün kapılarını kapatarak polisi beklemeye başladı. Bu sırada, yırtılan tişörtünü değiştiren şahıs, arkadaşlarıyla birlikte tekrar otobüsün yanına geldi. Saldırganı arama çalışmaları halen devam ediyor. 

YORUMLAR 16
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    İslamın çizgisinden çıkılınca . Merak etmeyin mizan kurulduğu vakit o dayak yiyenin hakkı teslim edilecektir kendisine.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    yasa. allah cc nın gonderdiği islam yasasıyla değil de haçlılar birliğinin gonderdiği yasalarla yonetilirsen bu tıp olayların onune geçemezsın acaba ülkemiz islam yasasıyla yonetilseydi bu olurmuydu ,insanoğlunu ve kainatı yaratan allah cc insanlara huzurlu yaşamaları için kitabımız kuran ı gonderdi ,son din de islam dır yaşantınızı kuran ve islama gore yaşamamızı emretti, şimdi bir çamaşır makinesi alıyoruz ,makinayı kullanma kitabına gore çalıştırıyoruz ,kitabında 220 volt ceryanla çalışır diye yazıyor biz 500 volt veya 100 volt ceryanla çalıştırmaya kalkarsak ne olursa bu haçlılar yasasıyla yonetılmeye devam ettiğimiz surede de o olur
    Cevapla
  • bayram poyraz 9 yıl önce Şikayet Et
    ORADA İZLEYEN YOLCULARA YAZIKLAR OLSUN. defalarca seyrettım arkadaş gezi parkına sahip çıkmayı bilenler nerdesınız,şöföre neden sahıp cıkmıyorsunuz,orada iki kişi destek verse serserıler ses cıkaramadan defolup gıdecekler,ama vatandaş sesını ancak banka memura çıkarıyo
    Cevapla
  • muhammed burak 9 yıl önce Şikayet Et
    insanoğlu. insanoğlu, Allah din göndermeseydi bile, uzun tecrübelerden sonra, adına şeriat demese de, İslam'ın kanunlarına göre yaşamayı öğrenecekti. Ama Allah bize lütüfta bulundu ve dini bizlere, o yıkıcı, acı... tecrübelere ihtayaç kalmadan, gönderdi...
    Cevapla
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    "sizin için kısasta hayat vardır" diyor rabbimiz.. (haaşa)inanmıyormuyuz rabbimize yoksa? nedir bu gavurun kanunuyla amel etmekteki ısrarımız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!