Babasının kafasına sıkarak öldürdü!

Gaziantep’te bir şahıs, tartıştığı babasını kafasına silahla ateş ederek öldürdü.

Babasının kafasına sıkarak öldürdü!
Babasının kafasına sıkarak öldürdü!
GİRİŞ 22.08.2015 19:58 GÜNCELLEME 22.08.2015 19:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Karagöz Mahallesi Behram Sokak’ta bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre M.K.(26), babası Abdullah K. (65) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K., cebinden çıkardığı tabancayla babasının kafasına sıktı. M.K., olay yerinden kaçarken Abdullah K.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaçan zanlının yakalanması için polis ekiplerince başlatılan çalışma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Baba ile uğraşılmazda bi baba gibi babalar var bide Karababalar var Allah Karababaların şerrinden şeytanları bile korusun.
    Cevapla
  • Fuat 8 yıl önce Şikayet Et
    Baba ile ugrasilmaz.Bende cok sorun yasadim babamla.Cahillik cok kotu,egitim olmayinca anlasamayabiliyorsun.Anlasamiyorsan uzaklasacaksin.Kendi yolunu cizip ypluna devam edeceksin.Bunun cozumu bu.Sonucta seni beslemis,Herkes ister sorunsuz bir hayat yasayayim,fakat bir imtihandan geciyor olabilirsin.Allah seni oyle imtihan ediyordur belkide.Cenneti kazanmak zor hele boyle zamanda.Sabir da zir biliyorum ama meyvesi ondan daha tatli.Asr suresi 3 ayettirok genis ma
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben babamı kurtarmak için olmayacak şeylere varana kadar denedim. Aylarca hastanede yattım yanında kanserden kaybettim. Ben 3 ay fazla yaşasın diye çaba sarf ederken bazıları sağlıklı babasının kafasına sıkıyor. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    para olabilir bir anlık sinir nelere mal oluyor işte vay anasını yok böyle şey arkadaş işte bu da dünyanın bir sınavı ne oldu işte kendi hayatı karardı ha oğlum yapma be
    Cevapla
  • bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    Sebep ne olacak kahrolası para tabiki :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler