Sel dehşeti kamerada!

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Büyük Gelengeç köyünde meydana gelen sel dehşeti saniye saniye kaydedildi. İşte o anlar..

GİRİŞ 22.07.2014 19:05 GÜNCELLEME 22.07.2014 19:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Büyük Gelengeç köyünde meydana gelen sel nedeniyle yıkılan duvar altında kalan 3 kişi yaralandı.

Sel, bu akşam saat 17.00'de merkeze 120 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesinin Büyük Gelengeç köyünde meydana geldi. İlçeye 35 kilometre mesafedeki köyde sağanak yağış sonrası sel etkili oldu. Sel nedeniyle bir ev tamamen yıkılırken 9 evde hasar oluştu. Yıkılan bir duvar altında kalarak yaralanan 3 kişi ise Çayırlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Vali Abdurrahman Akdemir, köyde hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını belirterek Köyümüze 10 adet çadır gönderdik. Selden dolayı mahsur kalan vatandaşımız yok. Bazı besicilerin hayvanlarında kayıp var. Köyümüze gerekli yardımları yapıyoruz diye konuştu

YORUMLAR 2
  • mehmet ali bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    allahın sopası yok denecek cinsten... doğal afet en buyuk felaket..kimse manı olamıyor..yeter kı o dılesın...
    Cevapla
  • ErhanKARAGÖZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Video ya dikkat !!. çocuk ne diyor aman tanrım !! yani oh my god yani bi sıkıntı yok mu sizcede ?? aman tanrım nedir ya nerede yetişmiş bu çocuk !! çocuklara balkonda happy birthday to you denirse bu olur işte !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler